1. Нужни материали?
2. Мога ли сам?
3. Техника на боядисване?
4. Приблизителна цена?
/5. как се махат/
Ще документирам всичко ако е възможно да се справя сам...
П.С. Моля, за да не се разводнява темата и да стане наистина полезна и за други колеги, да пишат само хора наясно с нещата. Безмислени постове просто ще насерат и прецакат идеята.
Благодаря Колеги!
Боядисване на лайсните на броните и вратите - г4
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Боядисване на лайсните на броните и вратите - г4
Последна промяна от chefito на Чет 21 фев 2008 13:42, променено общо 1 път.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Боядисване на лайсните на броните и вратите - г4
chefito написа:1. Нужни материали?
2. Мога ли сам?
3. Техника на боядисване?
4. Приблизителна цена?
/5. как се махат/
Ще документирам всичко ако е възможно да се справя сам...
П.С. Моля, за да не се разводнява темата и да стане наистина полезна и за други колеги, да пишат само хора наясно с нещата. Безмислени постове просто ще насерат и прецакат идеята.
Благодаря Колеги!
колега скоро си пръснах едно споилерче сам-бях при едни пичове дето са много отворени с боите само с тва се занимават та бях с колата при тях забъркаха ми боята ако кажеш може да ти я сложат и във флакон и направо да пръскаш -на мен за цялата работа ми взеха 25 лева-ако имаш интерес мога да те свържа
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега не си много прав зависи от качеството на боята и пръсни примерно четири ръце лак пък после ще видим - това е пробвано вече и няма проблемsali-juventus написа:moqt savet e da ne gi pipa6, 6tot na 4ernoto ne se li4i nadraskanoto. sled tazi boq ako q nadraska6(nay-veroqtno 6te e po laysnata) 6te trqbwa da se preboqdisa ili .... t.e. 6te ti sazdade problemi.
badjo-vw написа:колега не си много прав зависи от качеството на боята и пръсни примерно четири ръце лак пък после ще видим - това е пробвано вече и няма проблемsali-juventus написа:moqt savet e da ne gi pipa6, 6tot na 4ernoto ne se li4i nadraskanoto. sled tazi boq ako q nadraska6(nay-veroqtno 6te e po laysnata) 6te trqbwa da se preboqdisa ili .... t.e. 6te ti sazdade problemi.
Сьгласен сьм.Като има лакче , може и да се пастира и си е екстра

Според мен не е хубаво сам да го правиш.Иди при някой старателен майстор и му плати да ти свьрши работата.Нямаш представа 1на кофти направена лайсна колко може да загрози колата...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”