накратко-извън софия, на село....вчера...сутрин...мъгла...карам с 50, ама точно с 50, пред мен ЖУК-бесни спирачки и дава ляв мигач да завива очевидно наляво, решавам тоя гъз ще влиза в улицата /пряка/ на главния път, съответно решавам, че ще го заобиколя отдясно, в тоя момент той се изнася, но не за да завие, а за да заобиколи спряла кола /г3 впрочем/ , аз бесни спирачки попадам на прах на банкета и дум в голфето......, с около 30 км/ч
на него -задна броня, заден десен стоп и престилка, но в движение и си тръгна после след данданията с кат и т.н.
на мен
цял ферман имам от застрахователите, но: калник ляв, решетка, фарове, радиатор, вентилатор, казанче за чистачки, лайсна, престилка, предна броня, ляв мигач, делко счупено-всичко това ново...ляв рог -/3/, по купето, колонки няма проблем, но има май изместване на тампони на двг, щото нещо скоростите не влизат, гредата не е поддала
след 7 дни ще идват на втори оглед, като махна решетката, за да видят тампони на мотора....и отвътре нещата
това е пичове...карайте внимателно, защото вината на 80% е моя, тоя с жука, въпреки че го псувах също в мъглата не е видял добре, а аз защо реших, че той ще завива на ляво в улицата, а няма да заобикаля препятствие не знам
П.С. Васко и Скуба за последно видяха голфа читав в понеделник

доста ми е кофти де.....
отделно си заминават 9 точки и между 100 и 200 лв. глоба, но там ще видим, като ми мине гузната съвест, мога и да реша да жала