съвет за газов инжекцион за голф 3 гти

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
assd
Автомобил:
Двигател:

съвет за газов инжекцион за голф 3 гти

Мнениеот assd » Съб 16 фев 2008 16:34

замислих се и аз да си сложа такова чудо, че по 15 лева на ден за бензин ми идват множко.
ще можете ли да ми дадете съвет за марки и сервизи в софия където се поставят, прочетох доста форуми, но навсякъде се чуват различни отзивии съвсем се обърках :roll:
колата е 115 коня ако има значение, ако някой има с такава ще се радвам да сподели колко горе-долу му е излезнала инвестицията и какъв разход му дава :)
благодаря предварително

bonkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonkov » Съб 16 фев 2008 18:39

Ми колега има едно място във форума където е са препоръчани доста места. В момента и аз мисля да слагам газ на моето Венто което е като голфа ти 2.0 115коня. Има едни момчета в княжево, за тях се говорят много добри неща. Аз в момента проучвам нещата за газовата уредба също като тебе и също се чудя за тоя газов инжекцион. Виж я тая тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... +%EF%E0%E2 Дано съм бил полезен

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Нед 17 фев 2008 0:24

Слагай смело!
Задължително газов ижекцион!
Градско разход от 9,5 до 15 според зависи. В какво задръстване съм, на какво разстояние карам и пр. Но и на бензин е същия, така че икономията е безспорна. Извън градско при спокойно каране последния път разхода беше 7,8.
За тази втора година през която карам на газ, не съм съжалил че съм инвестирал 1300 лв. в ижекционна газова удедба :wink:

Един съвет от мен. Изчисли средно колко километра минаваш годишно, месечно или както ти е по-лесно. Какво караш преобладаващо извънградско или градско. За раход на газ умножи по 10-15% и изчисли за колко време ще си избиеш уредбата. И дали има смисъл от нея.

Успех с избора!
Иво

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Нед 17 фев 2008 14:13

благодаря колеги, и аз се ориентирах към момчетата в княжево. утре ще се обадя да питам :)

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Нед 17 фев 2008 16:04

bonkov написа:Ми колега има едно място във форума където е са препоръчани доста места. В момента и аз мисля да слагам газ на моето Венто което е като голфа ти 2.0 115коня. Има едни момчета в княжево, за тях се говорят много добри неща. Аз в момента проучвам нещата за газовата уредба също като тебе и също се чудя за тоя газов инжекцион. Виж я тая тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... +%EF%E0%E2 Дано съм бил полезен

в заглавието пише газов инжекцион колега в княжево павката и лъчо монтират само обикновенни газови
:idea:

bonkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonkov » Сря 20 фев 2008 20:28

Благодаря за уместната поправка, аз си мислех, че там слагат и инжекциони :) Хубаво а я кажи къде тогава според теб специално слагат добре инжекциони. Чел съм доста по въпроса, но не си спомням твое мнение - сподели го :)

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 23 фев 2008 18:51

здравейте пак, значи днеска ходих на едно място СОФГАЗ или нещо от сорта, намира се към края на пазара за коли на горубляне... 1150 лева ми казаха, бяха много любезни и тн. италианска, ама марката я забравих. та мисля там да си сложа, имаше един опел астра от новите вкаран в гаража и изглеждаше нелошо всичко
в петък май ще я закарам да я сложат :)

Потребителски аватар
Жоро
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Жоро » Съб 23 фев 2008 19:42

А вярно ли е,че с газов инжекцион не можеш да превключиш на газ преди температурата на антифриза да е загряла до към 30 градуса?И аз се замислям за газификация,но ако това е така доста ме разколебава,защото зимата колата все си е студена.Карал съм с обикновена газова и сутрин след 3-4 минути на бензин превключвах и нямах никакви проблеми.

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот XIKS » Съб 23 фев 2008 21:17

bonkov написа:Благодаря за уместната поправка, аз си мислех, че там слагат и инжекциони :) Хубаво а я кажи къде тогава според теб специално слагат добре инжекциони. Чел съм доста по въпроса, но не си спомням твое мнение - сподели го :)

чувал съм за аргус люлин че били добри
http://argus.dir.bg/

assd
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот assd » Нед 24 фев 2008 17:31

XIKS написа:
bonkov написа:Благодаря за уместната поправка, аз си мислех, че там слагат и инжекциони :) Хубаво а я кажи къде тогава според теб специално слагат добре инжекциони. Чел съм доста по въпроса, но не си спомням твое мнение - сподели го :)

чувал съм за аргус люлин че били добри
http://argus.dir.bg/

а тези правят ли ГИ или само АГУ че в сайта не пише нищо, а е неделя днес?
мерси

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 24 фев 2008 21:09

assd написа:здравейте пак, значи днеска ходих на едно място СОФГАЗ или нещо от сорта, намира се към края на пазара за коли на горубляне... 1150 лева ми казаха, бяха много любезни и тн. италианска, ама марката я забравих. та мисля там да си сложа, имаше един опел астра от новите вкаран в гаража и изглеждаше нелошо всичко
в петък май ще я закарам да я сложат :)

Да не би да е един син гараж с жълто по него? Ако е там , аз работех преди при тях :)

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Нед 24 фев 2008 23:37

здравейте колеги аз имам 3-ка 2.0 гт след като дадох прекалено много пари за бенз реших да си сложа газ но не можех обикновенна заради дебитомера. сложих си тартарини италчнска за 1500 лев4ета. ве4е минах 1000 километра и нямам никакви проблеми. на разход го дава малко множко ама сч като се стполи и падна . тия дни ще ходч на регулаш.

Върни се в “Автогазови уредби”