смяна на ангренаж
-
- Автомобил:
- Двигател:
смяна на ангренаж
здравейте,някой има ли схема или чертеж за смяна на ангренажен ремък и ролка на пасат 2.0 б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
прав си колега ,мога да кажа ,че зная как се сменя на теория и практика,друг е въпроса ,че не смея без наблюдение от майстор,защото се случват и грешки. Някой ако е сменял ремък на ДТ мотор ще забележи че белезите са отдолу ,а не на вала ,аз съм сменявал ,но заедно с майстор до мен и поради тази причина искам да направя сравнение и да събера инфо за мотора с който карам сега. За заглавието се извинявам и много благодаря на gr_kanev за инфото и на другите също.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Винаги съм се чудил и още се чудя!
какво аджеба пипате по белезите като си сменяте ангренажния ремък!?
Сваляш стария, слагаш новия. Ясно и просто. Между двата ремъка не въртиш нищо.
За да не скочите сега върху мен че съм голословен ще кажа, че два ремъка на голфасъм сменил сам по този начин и един ремък на пасата.
Друг е въпроса, че ако сменяш примерно семеринг някой тогава си трябват белезите, въпреки, че изключния винаги има.
какво аджеба пипате по белезите като си сменяте ангренажния ремък!?
Сваляш стария, слагаш новия. Ясно и просто. Между двата ремъка не въртиш нищо.
За да не скочите сега върху мен че съм голословен ще кажа, че два ремъка на голфасъм сменил сам по този начин и един ремък на пасата.
Друг е въпроса, че ако сменяш примерно семеринг някой тогава си трябват белезите, въпреки, че изключния винаги има.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”