http://vwclub-bg.com/forum/index.php?t= ... 18#msg_424
рядко ми се случва да онемявам
ама вече намерих думи, само една - превъзбуждане
Повече от странно, ама смешно
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Отначало тия заяжданци ми се струваха сериозни, ама сега наистина мисля, че сумати народ вече се вдетенява, използвам тази дума защото срещнах написано и от много други форумци въпроси, зададени с детска невинност.
Все едно "кой си игра с камиончето ми" "ти защо имаш играчка като моята" " ама сати като си с регнал еди къде си и аз ли да го направя" и тн.т.
Не мисля,че .ОРГ и .СОМ форумите щще доведат до разделение сериозните фенове на марката, а и хората направили добри приятеелства и познаства на базата на общата идея.
Колкото до нароилите се още няколко сателитчета и използване на игра на думи с прякорите на водещи фигури в даден форум, то не мисля,че е необходимо да се обръща внимание и да се дава обяснение относно стойностите и предимствата на форума . Поразмазването на буквите в даден Ник са достойно изпълнение за източни страни бълващи квалитетните марки Adidass, Adibas, Reabok и тнт.
Още повече подобен род спорове водятдо объркване в доста хора, които по рядко вземат участие във форума или пък лично присъствие на срещите.
айде едно наздраве и стига толкова 

Все едно "кой си игра с камиончето ми" "ти защо имаш играчка като моята" " ама сати като си с регнал еди къде си и аз ли да го направя" и тн.т.
Не мисля,че .ОРГ и .СОМ форумите щще доведат до разделение сериозните фенове на марката, а и хората направили добри приятеелства и познаства на базата на общата идея.
Колкото до нароилите се още няколко сателитчета и използване на игра на думи с прякорите на водещи фигури в даден форум, то не мисля,че е необходимо да се обръща внимание и да се дава обяснение относно стойностите и предимствата на форума . Поразмазването на буквите в даден Ник са достойно изпълнение за източни страни бълващи квалитетните марки Adidass, Adibas, Reabok и тнт.
Още повече подобен род спорове водятдо объркване в доста хора, които по рядко вземат участие във форума или пък лично присъствие на срещите.

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
batmilko написа:ми аз лично ги чета и двата форума и ако нещо ми е интересно - отговарям, ако не, просто не се заяждам....няма смисъл от това, просто вкусовете и избора на всеки са много индивидуални и всичките заяжданици и препратки от единия в другия форум немат ама никъв смисъл
batmilko
bowdown bowdown bowdown
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”