Избор между Голф 4, Опел Астра и Форд

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Сря 27 фев 2008 23:52

Rabbit_TDI написа:
so.sec написа:
Rabbit_TDI написа:
Vw_wV написа:напълно вярно е че кола без клима в днешно време е грях да купуваш

Абе зависи за кво я ползваш.Аз също съм с климатик ама за в града просто не става - верно на море тръгнеш ли :D Иначе много хора 100% държат на крлиматика плащат си още при покупката ени 1000-1500 лева за него и после го не ползват ,а той си тежи и бие по разход и вървежа.

Ако не го ползваш не бие никъде!
ама трудно мога да си представя че има човек, който в последните години лятно време да не вкючва климата ако има такава :)

Ми аз.Като се придвижвам на къси разстояния/градско/си иска минута да почне да духа хладно и 2 да стане хладилник.После иска 2 минути преди да спреш да го изключиш да издуха въздуха щото иначе после мирише на "фъшкий".Ако си с лиматроник вече нещата стоят друго яче ама Голфовете по правило са с климатик та дори и 5-иците :cry: .
P.S.И да не го ползваш пак си и 100 ина кила тежест вархфу колата ,че да не е и повече.

Хмм, аз нямам такива оплаквания. а и по-бързо охлажда... но е троник, да.
A сега обърнах внимание че си от Карлово... твоите къси градски разстояния наистина са други и ти завиждам :) в София късо градско разстояние не се взима за по-малко от 15мин вече :) прекосяване на центъра е от 30 до 60 минути... как няма да пусна клима :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 27 фев 2008 23:57

Не ми завиждай.Късите ми разстояния са в София и пак климатика градско го ползвам само в яките жеги - а как си мечтая за един шибедах за междинните :cry:

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Чет 28 фев 2008 0:10

Rabbit_TDI написа:Не ми завиждай.Късите ми разстояния са в София и пак климатика градско го ползвам само в яките жеги - а как си мечтая за един шибедах за междинните :cry:

Пасата беше с ел. шибедах - ползвах го в началото и после спрях. за мен полза от него има само с цел проветряване при пушене в колата. не го намирам за полезен и ни най-малко не ми липсва! като го отвориш напълно - пече отгоре, пру дъжд така или иначе не става.
ако го вдигнеш само - вкарва само нагорещения от ламарините въздух и то много малко.
no, thanks!

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Чет 28 фев 2008 0:13

Що бе, аз имам шибидах и го ползвам редовно когато времето позволява. Но рядко ползвам климатика. Само когато е много горещо и влажно.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: !!!!!

Мнениеот joker » Чет 28 фев 2008 8:50

so.sec написа:
Дон Хуан Голфа написа:хахаххаха....като чета тези отговори с изключение на колегата "so.sec" и още 1-2ма мога да ви кажа - прегледайте се !!!
Ебахти разбирачите ебаси коментарите
ПРИЗАНЙТЕ СИ ГО НЯМАТЕ КИНТИ за по-нови.... и това не е обидно но така просто си изглеждате като пълни комплексари!!!!
Повече няма да пиша ро темата!

Колега не се ядосвай :)) В нашата държава комплексарите, простаците, първенютата или просто не-интелигентните и/или не-наясно хора, които смятат че щом имат право на глас е редно да го изкажат, макар и мнението им да предизвиква единствено смях, както в някой от горните изказвания, са много повече от останалите - така е на улицата, в жилищните сгради и в парламента... .

Темата стана чудесна с изключение на твърде високопарните и меко- казани обидни постинги касаещи инакомислещите.....
Ако някой така лесно и бързо дава крайни оценки на хората то би следвало себи да причисли към най-лошия вариант на така изброените личностови характеристики....
Любезни ми колеги....светът е шарен и дори и най-простичкия на пръв поглед човек може да те научи на нещо много важно!!!Тове е заветът на един от моите учители проф.Куситасев;(Бог да го прости),който в ония далечни времена,когато вземах първата си специалност давайки ни дипломите за специалност каза:
"Медицината се учи,но контактът с хората е призваниие...вие като лекари трябва да контактувате еднакво с министри и клошари....с професори и с обикновени селяни..."
Е .....това съм го запомнил завинаги....и то касае не само лекарите....
А дали аз принадлежа към "нискоинтелигентните",както ме причислява so.sec или "луд" както ме нарича Дон Хуан Голфаи дали съм беден за да си купя нова кола???.......ами има начин да се разбере :wink: :wink: :lol: :lol:
И накрая....ако човек си гради самочуствието на базата на автомобила би следвало да си помисли за адекватността на ценностната си система...или просто има нужда от повечко преживявания за да разбере кое е стойностно и кое не....

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: !!!!!

Мнениеот vasstop » Чет 28 фев 2008 9:10

joker написа:И накрая....ако човек си гради самочуствието на базата на автомобила би следвало да си помисли за адекватността на ценностната си система...или просто има нужда от повечко преживявания за да разбере кое е стойностно и кое не....
:idea:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”