Колеги, знам че има 100ци теми изписани по темата, но въпроса ми е много конкретен и не намерих отговора му в темите които прегледах. Мисля си да затъмня задното стъкло, както и страничните задни (колата е 4 врати):
1. Има ли фолио, което да не се влияе от нагревателите на задното стъкло?
2. Би ли имало проблем при отварянето на прозорците (ако въобще има значение отзад също са ел.)?
3. Колко приблизително би излязло в днешно време качествено поставяне на фолиото а и самото фолио.
Ако го правя ще искам да е наистина качествено и не с фолио от Илиянци! нещо неотразяващо, просто тъмно.
Тъмни стъкла на Голф 4
- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
1
Относно реотаните няма проблем ! На мен като ми го слагаха ми взеха 40лв на врата /Свалящият се+триъгълното стъкло/, за задният 80лв всичко с американско фолио Madico като на задния се слага с по малък соларен ефект за да се вижда по добре , като цвета от вън е еднакъв ! Проблема е че при теб задният джам е малко изпъкнал и може да се наложи да се направи от две парчета което не е проблем , човекът се занимава от 15г. с това и ми каза че слага наставката на някой реотан и ако не ти каже каде е не може да го намериш !
Re: 1
В тези суми включени ли са материалите? Има ли съответен избор на % затъмняване?
Благодаря за информацията!
mod edit: musura
Благодаря за информацията!
mod edit: musura
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги до момента на всичките Опел Голф сега съм с Ауди на което го слагах последно за всички стъкла ми взеха 200 лева с бронирано американско фолио с 10 години гаранция. Хората който ми го слагаха ми взеха 200 лв. и слагат на какви ли не коли видях последната 5-та серия там А8 и тн. можеш да видиш ефекта в гаража 

- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
so.sec написа:какво мислите? ...
Мислим, че си потенциален модератор. С тия мнения (ср. 7.26 мнения на ден) дет ги трупаш до 3-4 месеца ше си мод .... Малцина са с такава успеваемост.

Последна промяна от Cherepaha на Чет 28 фев 2008 13:07, променено общо 1 път.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
russonera написа:Като се замислям по-добре е американско фолио (макар че е по-скъпо) от обикновенното.По-добре си сложи него от колкото после да махаш стъкла,фолио и после пак да слагаш.Пък и 10 година гаранция.Къде е този сервиз в който са ти го сложили.
не си губи времето с ментета слагай американско с 5-10 години гаранция и забравяш ментерляцитеза 1 година са избелели успех

- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
фолио
Има едно момче тука в Кюстендил идват при него от доста далече да лепи фолио.Лепи и менте лепи и американско лепи и каквото му донесат.Взима доста евтино сравнение с някой автокъщи в София.
Процедурата трае един ден и няма проблеми при отваряне на стъклата.
Процедурата трае един ден и няма проблеми при отваряне на стъклата.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”