Значи боята не ми трябва за цялостно пребоядисване на елементи а само за покриване на места изчистени от ръждата ....
Въпроса е къде да отидя да ми направят възможно най-близка като моята . Интересувам се от препоръки от вас къде да отидя .
Благодаря предварително !

Забъркване на боя същия цвят като колата
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз съм УЖАСНО доволен от един бояджия, който се намира срещу НСБОП на Черни връх. Щом успя 2 отделни пъти да ми направи мойта боя (а повярвай ми оказа се, че тя е доста сериозен мелез), значи е наистина МНОГО добър!!
Визитката му е:
КОЛОРС ООД бул. Черни връх N74
управител Станислав Вуков тел. 0889 440 760 служебен 862 30 94
Иди при него, няма да съжаляваш. Само ще ти трябва да му дадеш мостра за да прави по нея.
П.П.: ако ше пръскаш само малки места, където е махана ръжда имай предвит, че и абсолютно същата боя да ти направи пак ще си личи!

Визитката му е:
КОЛОРС ООД бул. Черни връх N74
управител Станислав Вуков тел. 0889 440 760 служебен 862 30 94
Иди при него, няма да съжаляваш. Само ще ти трябва да му дадеш мостра за да прави по нея.

П.П.: ако ше пръскаш само малки места, където е махана ръжда имай предвит, че и абсолютно същата боя да ти направи пак ще си личи!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дааа и аз съм правил там.
Пада се малко преди кръстовищетото със Сребърна от дясно. 

Последна промяна от black` на Съб 01 мар 2008 12:09, променено общо 1 път.
© написа:сека боя си има даден номер/код ...... виж в багажника дето ти е резервната гума там трябва да има едно залепено стикерче и там ти пише какъв код ти е боята ...
така е ама нали се сещаш че колата е на 10 г.
и тоя номер вече няма кои знае колко общо с това от вън.
най добре му дай капачката на резервоара да я докара по нея.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”