Искам да задам няколко тъпи въпроса :
1.Как се сверя часоеника на г4
2.Има ли алтернатива като имам оригиналното централно в ключа само с модул да ми вдига стъклата/за справка като сложа ключа в ключалката завъртя и задържа ги вдига!/?
3.Някой може ли да ми даде информация за показанията на борд компютъра/какво по-точно показват/
Еми засега толкова,като измисля нещо по-тъпо ще пиша пак!
?Г4 Серия тъпи въпроси?
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
1- Сверява се с врътката от лявата страна, като я задържиш мисля че само в едната посока можеше да се мести.
2- нямам идея
3- показват среден разход, моментен разход, колко време е била в движение колата, темепература навън , има дневен километраж-той се нулира като задържиш ресет бутона-всъщност се нулират всички показания .
това се сещам за сега
2- нямам идея
3- показват среден разход, моментен разход, колко време е била в движение колата, темепература навън , има дневен километраж-той се нулира като задържиш ресет бутона-всъщност се нулират всички показания .
това се сещам за сега
Re: ?Г4 Серия тъпи въпроси?
s5501na написа:Искам да задам няколко тъпи въпроса :
1.Как се сверя часоеника на г4
2.Има ли алтернатива като имам оригиналното централно в ключа само с модул да ми вдига стъклата/за справка като сложа ключа в ключалката завъртя и задържа ги вдига!/?
3.Някой може ли да ми даде информация за показанията на борд компютъра/какво по-точно показват/
Еми засега толкова,като измисля нещо по-тъпо ще пиша пак!
За 2. и аз съм се чудил и продължавам да се чудя!! Некой да знае нещо по въпроса?
so.sec написа:
За 2. и аз съм се чудил и продължавам да се чудя!! Некой да знае нещо по въпроса?
Потърсете в търсачката за модул комфорт, има доста.
nadasdi написа:so.sec написа:
Потърсете в търсачката за модул комфорт, има доста.
да прав си - попрочетох каквото намерих но само повече се озадачих!!

Знаех че с вкаран ключ и завъртане и изчакване става, но няма ли начин да става от дистанционното се чудя!?
Някой беше писал че би трябвало да става на колите след 2000 или 2001... аз съм с 2002, модел 2003 и досега не съм открил начин да се вдигат от дистанционното!? при някой става ли и как? Почти излишно е да казвам че е пълен ел. пакет и с оргиналното дистанционно/аларма
dokros написа:Отиваш при някой с ВАГ КОМ , АМА ДЕТО МУ РАЗБИРА ,като влезе в компа на колата, секцията за аларма ,може да изключи или включи функцията на стъклата-автоматично вдигане, ако има такава опция заложена фабрично.
Досетих се за това... но въпроса е дали е възможно или не. това ме интересуваше. а че така би се активирало е ясно. въпроса е дали някой го е правил?
иначе и аз скоро ще съм с VAG-COM ще поразровя и аз

- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Като се влезе в компа на колата , там подробно пише на английски какви опции предлага ТОЗИ автомобил, всяка една от тях може да се включи или изключи по желание.
Като купих моя голф 4 , при заключване с дистанционно, премигваха само аварийните, после на ВАГ КОМ ми активираха опция да издава и звуков сигнал , двутонов , с тромбите на клаксона- говоря за фабричната аларма.
Като купих моя голф 4 , при заключване с дистанционно, премигваха само аварийните, после на ВАГ КОМ ми активираха опция да издава и звуков сигнал , двутонов , с тромбите на клаксона- говоря за фабричната аларма.
dokros написа:Като се влезе в компа на колата , там подробно пише на английски какви опции предлага ТОЗИ автомобил, всяка една от тях може да се включи или изключи по желание.
да известно ми е това, но май по си ми харесва без звук... мина май тая мода колата ти да свири Моцарт като си пуснеш алармата

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
s5501na написа:2.Има ли алтернатива като имам оригиналното централно в ключа само с модул да ми вдига стъклата/за справка като сложа ключа в ключалката завъртя и задържа ги вдига!/?
Има начин не е нужен модул,но няма да ти хареса цената
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”