ОТНОВО ЗА ОХЛАЖДАНЕТО
ОТНОВО ЗА ОХЛАЖДАНЕТО
КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ НЯКОЙ МАЙСТОР ПО ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА.СТРЕЛКАТА НА ТЕМПЕРАТУРАТА Е ПОЧТИ КРАЙНО ВДЯСНО НЕ ИЗХВЪРЛЯ ВОДА ОТ НИКЪДЕ,ТЕРМОСТАТ ОТВАРЯ,СМЕНИЛ СЪМ ДАТЧИК ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА,ДАТЧИК ЗА ПЕРКАТА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА СКАЛАТА НА ТОЗИ УРЕД КОГА КОЛКО ГРАДУСА Е 1,8 Г2 КАРБУРАТОР
- silver bird
- Автомобил: Golf - Rover
- Двигател: 1.8 ABC - 400tdi
Температурните датчици,който се продават от всякакви просветени и не чак толкова просветени служители в магазините,разгращащи умно разни каталози се оказва много често че не са много качествени или ваобще не са за колата за която тарсим.Така че си мисля че е по добре да разбереш със сигурност дали температурата на водата е толкова колкото са показанията на таблото,защото аз смених датчик и докато мерим температурата на двигателя и уреда показва 90 градуса ватре на таблото ми покаваше 110.Но нали сме корави момчета и след,като сменихме три датчика разбрахме че има и такива ,които работят нормално.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като не ти изхвърля охладителна течност...най-вероятно показанията на таблото не са верни.С риск да се повторя-отиваш в магазин Конрад /може и другаде,но аз за там знам/ и си купуваш дигитален термометър-цена 10 лв./кръгло/,същия мери температура от -50 до +300 градуса по Целзий и има удобна дълга метална сонда.Измерваш температурата на охладителната течност при различните показания на индикатора на таблото и стигаш до истината.
Решението на проблема си е твое-или сменяваш уреда на таблото или се нагаждаш към показанията му и...до където изкара....
Решението на проблема си е твое-или сменяваш уреда на таблото или се нагаждаш към показанията му и...до където изкара....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”