Балогодаря предварително за споделен опит!

madmen написа:Нямам опит с метан, но пък имам с газ и да кажа че бих се замислил доста дали да слагам на тази кола и при тези километри.
34км Х 30дни = 1000км/месец = 12000 км на година което според мен е безмислено да се газифицира/метан
от тези 34км горе долу около 8-10 ще са ти на бензин докато загрее колата + теглото на бутилките + слабото задно окачване на Голфа + малкия като кубатура и капризен двигател ==== абсолютно безмислена интервенция
el_nino написа:madmen написа:Нямам опит с метан, но пък имам с газ и да кажа че бих се замислил доста дали да слагам на тази кола и при тези километри.
34км Х 30дни = 1000км/месец = 12000 км на година което според мен е безмислено да се газифицира/метан
от тези 34км горе долу около 8-10 ще са ти на бензин докато загрее колата + теглото на бутилките + слабото задно окачване на Голфа + малкия като кубатура и капризен двигател ==== абсолютно безмислена интервенция
колега какво слабо окачване те гони ..... колегата по горе пише че колата е комби![]()
С добри и опитни маистори всичко става а от газ-та има голяма далавера дори и при 35км на ден ...... само дето от горната сметка .... излиза само ходенето до Банкя ... тя тази колата да не би да не се кара през другото време
doko написа:Колега като не кара на бензин за какво да го подменя ???
Да не се развали ?
Иначе дам горе долу колкото литар е бутилката толкова килограма и тежи
Демек една 60 литрова бутилка 60 Км +10тина Кг метан в нея та 70 килограма
За сравнение пълен резервоар е към 55
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта