Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3
Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3
Ами може ли да ми покажете как става номера от радиото към предните врати и как точно става много ли е сложно че имам желание да си сложа и там колони
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3
ripai написа:Ами може ли да ми покажете как става номера от радиото към предните врати и как точно става много ли е сложно че имам желание да си сложа и там колони
колега ако искаш може да ти помогна да прекараме кабелите не е мн сложно
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
ripai написа:Нещо много зле ми обесняваш
Аз имам колони на таблото от там нещо не може ли да се направи и да се пуснат
Нали точно това ти обясних в другата тема пич.Връзваш кабелите за тези говорители на таблото и ги пускаш по панела надолу.От там през гумения маншон който свързва купето и вратата и от там си знаеш. Елементарно е, вземи си 5 метра Аудио кабел , за тонколони и си ги пусни .За сд-то няма проблем да вържеш последователно две колони на канал, стига да не са 15 инчови басови. Кабелчетата ги заголваш и ги връзваш директно на буксите на говорителите на таблото като гледаш + и - да не ги обърнеш
До тука ясно Павле ама не е ли вредно да закача кабела от вратата на таблото .Аз още сам си с фабричният с касети и ще може ли на един кабел да захрани нормално два говоритела .Защото аз сега мисля първо да зема говорителите да ги свържа и после ще зимам някво МП3.
А и по този начин ако реша да слагам и на задните врати няма да мога .
Имам луи някакъв вариянт вместо да използвам колоните от таблото от там с няква тел да прекарам нов кабел от вратата към радиото ,може ли така да се прекара ,а пък кабела за предните да си седат
Имам луи някакъв вариянт вместо да използвам колоните от таблото от там с няква тел да прекарам нов кабел от вратата към радиото ,може ли така да се прекара ,а пък кабела за предните да си седат
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
ripai написа:До тука ясно Павле ама не е ли вредно да закача кабела от вратата на таблото .Аз още сам си с фабричният с касети и ще може ли на един кабел да захрани нормално два говоритела .Защото аз сега мисля първо да зема говорителите да ги свържа и после ще зимам някво МП3.
Колега изобщо не се притеснявай за кастофона

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
верно е,луд умора нямаPOLO PAVLETI написа:Колега изобщо не се притеснявай за кастофонаняма му нищо.За да не бъбриме тука най добре е да кажеш кога и къде и да дойда да го свържем и толкова.Пари няма да ти взимам споко
никви телове и такива глупости, ще пуснем кабелчета така че като решиш направо да закачаш и да свири. Споко, що жици съм пускал и то от дебелите
18 квадрата

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”