Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3

Мнениеот ripai » Пон 10 мар 2008 21:26

Ами може ли да ми покажете как става номера от радиото към предните врати и как точно става много ли е сложно че имам желание да си сложа и там колони

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Re: Прекарване на кабели към п.врата на Голф 3

Мнениеот Nio4ak » Пон 10 мар 2008 21:38

ripai написа:Ами може ли да ми покажете как става номера от радиото към предните врати и как точно става много ли е сложно че имам желание да си сложа и там колони

колега ако искаш може да ти помогна да прекараме кабелите не е мн сложно

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 10 мар 2008 22:09

Еми ако не се справа сам ще помагаш.
Иначе дай малко инфо къде и как?

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Пон 10 мар 2008 22:22

ripai написа:Еми ако не се справа сам ще помагаш.
Иначе дай малко инфо къде и как?

еми от касетофона надоло и по таблото и после в корите или мокета и след тва през гумата на вратата и си там
аз съм от Бояна ако си наблизо може да минеш и ще го оправиме след 12 1 съм си в нас :wink:

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Пон 10 мар 2008 23:09

Нещо много зле ми обесняваш

Аз имам колони на таблото от там нещо не може ли да се направи и да се пуснат

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 11 мар 2008 0:08

ripai написа:Нещо много зле ми обесняваш

Аз имам колони на таблото от там нещо не може ли да се направи и да се пуснат

Нали точно това ти обясних в другата тема пич.Връзваш кабелите за тези говорители на таблото и ги пускаш по панела надолу.От там през гумения маншон който свързва купето и вратата и от там си знаеш. Елементарно е, вземи си 5 метра Аудио кабел , за тонколони и си ги пусни .За сд-то няма проблем да вържеш последователно две колони на канал, стига да не са 15 инчови басови. Кабелчетата ги заголваш и ги връзваш директно на буксите на говорителите на таблото като гледаш + и - да не ги обърнеш

Потребителски аватар
ripai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ripai » Вто 11 мар 2008 14:57

До тука ясно Павле ама не е ли вредно да закача кабела от вратата на таблото .Аз още сам си с фабричният с касети и ще може ли на един кабел да захрани нормално два говоритела .Защото аз сега мисля първо да зема говорителите да ги свържа и после ще зимам някво МП3.

А и по този начин ако реша да слагам и на задните врати няма да мога .
Имам луи някакъв вариянт вместо да използвам колоните от таблото от там с няква тел да прекарам нов кабел от вратата към радиото ,може ли така да се прекара ,а пък кабела за предните да си седат

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 12 мар 2008 10:23

ripai написа:До тука ясно Павле ама не е ли вредно да закача кабела от вратата на таблото .Аз още сам си с фабричният с касети и ще може ли на един кабел да захрани нормално два говоритела .Защото аз сега мисля първо да зема говорителите да ги свържа и после ще зимам някво МП3.

А и по този начин ако реша да слагам и на задните врати няма да мога .
Имам луи някакъв вариянт вместо да използвам колоните от таблото от там с няква тел да прекарам нов кабел от вратата към радиото ,може ли така да се прекара ,а пък кабела за предните да си седат

Колега изобщо не се притеснявай за кастофона :D няма му нищо.За да не бъбриме тука най добре е да кажеш кога и къде и да дойда да го свържем и толкова.Пари няма да ти взимам споко :lol: никви телове и такива глупости, ще пуснем кабелчета така че като решиш направо да закачаш и да свири. Споко, що жици съм пускал и то от дебелите :lol: 18 квадрата

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 12 мар 2008 11:05

POLO PAVLETI написа:Колега изобщо не се притеснявай за кастофона :D няма му нищо.За да не бъбриме тука най добре е да кажеш кога и къде и да дойда да го свържем и толкова.Пари няма да ти взимам споко :lol: никви телове и такива глупости, ще пуснем кабелчета така че като решиш направо да закачаш и да свири. Споко, що жици съм пускал и то от дебелите :lol: 18 квадрата
верно е,луд умора няма :lol:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”