Яде ми гумите от вътрешната страна
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Яде ми гумите от вътрешната страна
Задните ми гуми(бивши предни) са доста изядени от вътрешната страна и след размяна, забелязвам че вече е почнало и предните да похапва от вътрешната страна.. на какво може да се дължи това и евентуално как да реша проблема?
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем в предницата...бих казал.
Отиваш на стенд за регулиране на предници.По възможност да имаш познат там или да ти го препоръча някой...Добрия майстор задължително първо ще ти провери окачването и тогава ще започне да регулира предницата!Минимална е вероятността всичко по окачването да ти е наред,така че, ако започнат да "регулират"без да са ти изброили поне 1-2 неща за смяна бягай веднага от там-само ще ти вземат едни грешни пари...Свестните майстори изобщо не започват да работят,ако установят нещо разбито,но за съжаление такива се намират все по-трудно...Това разбира се е лично мнение...
Отиваш на стенд за регулиране на предници.По възможност да имаш познат там или да ти го препоръча някой...Добрия майстор задължително първо ще ти провери окачването и тогава ще започне да регулира предницата!Минимална е вероятността всичко по окачването да ти е наред,така че, ако започнат да "регулират"без да са ти изброили поне 1-2 неща за смяна бягай веднага от там-само ще ти вземат едни грешни пари...Свестните майстори изобщо не започват да работят,ако установят нещо разбито,но за съжаление такива се намират все по-трудно...Това разбира се е лично мнение...
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Sw!zz3r0 написа:everlastt няма проблем, стига и ти да намериш отговор на въпроса си.
Иначе аз ви благодаря за добрите отговори и ще търся решение на проблема, а така само информативно да ми кажете колко парички излиза реглажа и има ли значение дали ще ида сега или после с летните джантоци+гуменки...
регулира се като се слагат нови гуми понякога за да няма фалове с износване....реглажа струва от 15 до 25лв...хм може и да има по скъп....за самия реглаж няма значение с какви гуми си...с други думи иди сега си направи реглажа и си отстрани дефектите...а после си слагай новите гумите и си свиркай...
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Христо Попов
- Автомобил:
- Двигател:
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Колеги пукам задна гума за 2ри път тази седмица, грайфера е износен и от външната страна, на предните също... това е и причината за пукането и вулканизатора ми каза, че гумите ми били прекалено широки за джантите. Аз съм с метални 6J 14-ки, гумите са 185/60... Вече наистина се замислих дали не е в това проблема, а не в реглаж...?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”