Ще поръчвам части от ФРГ -то!!! Няакой да се интересува?
- izuman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще поръчвам части от ФРГ -то!!! Няакой да се интересува?
Ще поръчвам части, Има ли желаещи да се включат? Ако не са много обемисти неща, може да ги докара един приятел, та да спестим част от транспорта!!! 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скоро ще имам път до Гърция (Атина) и смятам от там да напазарувам, но се съмнявам въобще в качеството на предлаганите костенурски стоки в Европа - JP груп са подбили цената на всичко, а качество няма, ако е с тяхен етикет не си заслужава, та провери за какво става въпрос, иначе съм за, ако не намеря квото искам в Гръцко, а междо другото от там транспорта няма да се плаща, та който иска нещо да се обажда... 

- izuman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОК
Аз си пазарувах вече от един там, немско гърне "ЛЕистриц" или подобно с цеви и скоби и гарнитури 85евра. Тои си казва ако са на JP, знае че са боклуци!!!, има и сек. хенд части.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
не сте много прави за JP и те както CPS и ВВТ са само пакетажна фирма обират откъде какво има и го предлагат. има части на различна цена, това че в магазина на шекер маала продават евтините неща скъпо, не показател за фирмата. само се замислете, ако вие сте собственици на магазина на какви цени щяхте да продавате, при положение, че трябва да заровиш поне 10 000 е в части и да чакаш скъсани фенове да ги купят?
не ги защитатавам ни най-малко и аз ппазарувам от там само в зорзаман ама ако погледнеш от тяхна страна е така.
вижте само че 2 месеца не можем да съберем поръчка за 1000 е че да ни излезе транспорта нормален, какво да си говорим, ще се спасяваме както сега, но не смятам, че проблема е в Кустъм партс, а в нашите джобове
не ги защитатавам ни най-малко и аз ппазарувам от там само в зорзаман ама ако погледнеш от тяхна страна е така.
вижте само че 2 месеца не можем да съберем поръчка за 1000 е че да ни излезе транспорта нормален, какво да си говорим, ще се спасяваме както сега, но не смятам, че проблема е в Кустъм партс, а в нашите джобове

- izuman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
части
stenly_r написа:Тая тема съм я пропуснал... Поръча ли вече?
И ако да - какво, колко пари, марка , качество....????
Ако не си, може да се включа и аз
Нищо, за сега! Не си намерих "партажон" за покупката и изтървах един приател дето си идваше от там с кола

Но имам и други френдове, се някой ще се връща с автомобил до месец два. Кажи какво търсиш?
Върни се в “Air Cooled & Boxer”