Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
zone967
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?

Мнениеот zone967 » Пет 11 ное 2005 17:30

Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря! :)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?

Мнениеот landwarrior » Пет 11 ное 2005 17:57

zone967 написа:Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря! :)

в Практикер има :wink:

aifos
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.9 TDI

Re: Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?

Мнениеот aifos » Съб 12 ное 2005 11:13

zone967 написа:Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря! :)

Почти всеки бебешки магазин има такива рекламни лепенки ,който ги дават безплатно.Ако не намериш ,аз щети взема от приятел ,аз съм от Младост.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Съб 12 ное 2005 18:23

Моя съвет е да не слагаш такъв стикер.Аз имах и го махнах след не повече от година.Никой не го вижда.А и да го вижда не се съобразява ама грам.Ако искаш си сложи но го махни преди да се е изпекъл от слънцети че после голям зор за свалянето. С лепенето рискуваш да си повредиш и реотаните на стъклото, ако я лепиш там.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 13 ное 2005 12:58

ANNIHILATOR написа:Моя съвет е да не слагаш такъв стикер.Аз имах и го махнах след не повече от година.Никой не го вижда.А и да го вижда не се съобразява ама грам.

Точно така е - не си прави труда! Някой некъдърник, ако е решил да се прави на състезател, изобщо няма да се спре от някаква си лепенка, нито пък ще има време да я види...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 14 ное 2005 9:05

Аз съм взимал такива лепенки (не за собствени нужди) от магазин "Малечко". Намира се на Константин Величков и този булеварддето минава пред Арена (нямам идея как се казва). Сигурен съм че във всеки детски магазин ще ти дадат. Те са с рекламна цел и носят логата на различни фирми, производители на детски стоки като Chico и танм каквито са, Дори ще ти дадат да си избереш.
Лепиш и не се боиш. След сто години като решиш да я махнеш отиваш на авто мивка и със пароструйката(пускат я на 90 градуса или колкото там може) и лепенката пада веднага колко и да е спекла.
Според мене нищо не пречи на човека да си сложи такава лепенка за собствено успокоение, и също така смятам ако някои състезател не вижда лепенката това си негов проблем, по същата логика разните пичове не виждат пешеходни пътеки и светофари, коли и камиони, стени и огради и така нататъка но това не омаловажава съществуването им

Потребителски аватар
zone967
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zone967 » Пон 14 ное 2005 16:57

Благодаря :D Beer

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”