Формула 1, сезон 2008
-
Vento_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:dobrinb написа:joker написа:Новият многократен световен шампион се казва КИМИИИИИИ!
Аха, аха - просто не знам кой може да му се опре с такъв автомобил.
един млад чернокож юнак, ще му накъса ританките. Не забравяйте как Кими стана шамион!!!!
Мисля, че след забраната на ТК, таланта на младият тъмнокож юнак ще изпъкне още повече - Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
П.П: Всички членове на клуба могат да прочетат темата в членската зона за посещението на Ф1 в Истанбул.
е защо само членовете, дай и аз да чета
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
П.П: Всички членове на клуба могат да прочетат темата в членската зона за посещението на Ф1 в Истанбул.
защото ще се прави клубно посещение и се иска бърза и стегната организация че време не остана та така...
има си и привилегии да си член на клуба
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:Ludia написа:dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
защото ще се прави клубно посещение и се иска бърза и стегната организация че време не остана та така...
има си и привилегии да си член на клуба
хехехе, добре, аз ще ви махам от ложите тогава, само си носете шапките на клуба та да ви позная
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”