Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?
Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря! 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?
zone967 написа:Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря!
в Практикер има

-
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.9 TDI
Re: Къде може да се купи лепенка "Бебе в колата"?
zone967 написа:Понеже очаквам бебе се движа с жена ми с около 40 за всеки случай и заради кратерите по улиците, та си мислех да сложа такава лепенка, но не зная къде продават. Ако някой знае, предварително благодаря!
Почти всеки бебешки магазин има такива рекламни лепенки ,който ги дават безплатно.Ако не намериш ,аз щети взема от приятел ,аз съм от Младост.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя съвет е да не слагаш такъв стикер.Аз имах и го махнах след не повече от година.Никой не го вижда.А и да го вижда не се съобразява ама грам.Ако искаш си сложи но го махни преди да се е изпекъл от слънцети че после голям зор за свалянето. С лепенето рискуваш да си повредиш и реотаните на стъклото, ако я лепиш там.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ANNIHILATOR написа:Моя съвет е да не слагаш такъв стикер.Аз имах и го махнах след не повече от година.Никой не го вижда.А и да го вижда не се съобразява ама грам.
Точно така е - не си прави труда! Някой некъдърник, ако е решил да се прави на състезател, изобщо няма да се спре от някаква си лепенка, нито пък ще има време да я види...
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм взимал такива лепенки (не за собствени нужди) от магазин "Малечко". Намира се на Константин Величков и този булеварддето минава пред Арена (нямам идея как се казва). Сигурен съм че във всеки детски магазин ще ти дадат. Те са с рекламна цел и носят логата на различни фирми, производители на детски стоки като Chico и танм каквито са, Дори ще ти дадат да си избереш.
Лепиш и не се боиш. След сто години като решиш да я махнеш отиваш на авто мивка и със пароструйката(пускат я на 90 градуса или колкото там може) и лепенката пада веднага колко и да е спекла.
Според мене нищо не пречи на човека да си сложи такава лепенка за собствено успокоение, и също така смятам ако някои състезател не вижда лепенката това си негов проблем, по същата логика разните пичове не виждат пешеходни пътеки и светофари, коли и камиони, стени и огради и така нататъка но това не омаловажава съществуването им
Лепиш и не се боиш. След сто години като решиш да я махнеш отиваш на авто мивка и със пароструйката(пускат я на 90 градуса или колкото там може) и лепенката пада веднага колко и да е спекла.
Според мене нищо не пречи на човека да си сложи такава лепенка за собствено успокоение, и също така смятам ако някои състезател не вижда лепенката това си негов проблем, по същата логика разните пичове не виждат пешеходни пътеки и светофари, коли и камиони, стени и огради и така нататъка но това не омаловажава съществуването им
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”