И по-важното купувал ли си е някой оригинални накладки от тях? Не искам да правя грешката да си купя някакви, които при първото по-екстремно спиране да се припалят и да не спират в следващите 15мин или след 1000км да почнат нежно да скрибучат .. до момента все на такива попаднам в Русе, затова няма да си купя от тук накладки! Незнам какви са тези в момента на колата, но съм адски доволен, спират както трябва и не са скръцнали нито веднъж .. но трябва да ги смъкна, за да разбера...
Оригинални накладки или части като цяло ..
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оригинални накладки или части като цяло ..
Накладките ми свършват и е време да се огледам за нови. Въпросът ми е кой продава оригинални накладки за VW в качеството си на вносител на VW? До колкото знам Porsche BG не продават директно нито автомобили, нито части, поне не и на дребно. Аутотрейд Х?
И по-важното купувал ли си е някой оригинални накладки от тях? Не искам да правя грешката да си купя някакви, които при първото по-екстремно спиране да се припалят и да не спират в следващите 15мин или след 1000км да почнат нежно да скрибучат .. до момента все на такива попаднам в Русе, затова няма да си купя от тук накладки! Незнам какви са тези в момента на колата, но съм адски доволен, спират както трябва и не са скръцнали нито веднъж .. но трябва да ги смъкна, за да разбера...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
какво разбираш под понятието "оргинални"?
купени от дилъра или.....?
знаеш,че фирма производител на автомобили работи с различни доставчици/производители/ на консумативи.всичко е въпрос на пазарна икономика.важно е доставчика да покрие изискванията на автомобилния производител.......и да му даде по-ниска цена от конкурентите.
моя съвет е:
brembo,textar
знаеш,че фирма производител на автомобили работи с различни доставчици/производители/ на консумативи.всичко е въпрос на пазарна икономика.важно е доставчика да покрие изискванията на автомобилния производител.......и да му даде по-ниска цена от конкурентите.
моя съвет е:
brembo,textar
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfer написа:какво разбираш под понятието "оргинални"?
наясно съм с тези неща, работех в официален вносител на автомобили и съм доста навътре с автомобилния бизнес. Прав си проснах да сложа "оригинални" в кавички. Това имах предвид - тези, които продават и внасят официалния вносител за страната. И най-вече търся впечатления от тях. Като марки има много на пазара, карал съм с доста от тях, но не от всички съм доволен, защото продават различно качество от една и съща марка, а разликата е огромна?! Не искам да си вземам пърформънс накладки, защото ще си попилея дисковете, а няма смисъл да ги ъпгрейдвам засега (преди да правя нещо по мотора), защото спира отлично.
Бях се замислил за "OEM" Brembo накладки .. някой карал ли е с такива?
Темата е още отворена ..
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Мойте предните ги смених миналото лято преди морето
и като нови ми скърцаха малко но явно докато падне най-горния слой , ноо съм много доволен от тях , още на пътя към морето имах екстремно спиране от 170 до 40км/ч и не се запалиха и спрях
Освен това ги взех за 20-30 лв.А междодругото са Lucas
Силно ги препоръчвам , само незнам как стоят нещата за 4-ката , едвали са същите.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПРивърженик на FERODO
от бендикс не съм доволен, преогрих, ги, и после загряваха яко..
И джурид нямам сериозни оплаквания от тях
И джурид нямам сериозни оплаквания от тях
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
imedarov написа:В Юнитрейд в София ми сложиха накладки с VW щампа и пише PAGGID след това. Минал съм 35 000 с тях и има поне за още 10 000км.
от кой ги купи .. Дружба или Околовръстното?
М/у другото сега ми хрумна, че имам ходене началото на Декември до Мюнхен и мога да си купя от там накладки, но хората ще носят коледни подаръци в самолета .. само аз малоумника ще си нося накладки за колата
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”