Здравеите,
Някой може ли да ми каже за майстор за смяна на гумички на спирачна пампа както и цена на матерял и труд. Става въпрос за София. Защото ми писна от тези нови части ментета които са по магазините. Иска мисе да си възтановя старата помпа може и сам но кажете лесно ли е и къде може да си купя комплект гумички
Смяна на гумички на спирачна пампа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
аз сменях веднъж гунички но нищо не стана в смисъл че кара 2 месеца и пак се скапа.явно се износва и самия цилиндър и гумичките трябва да се направят по поръчка.ремонтния размер не върши работа.спирачките не са майтап работа много внимавай защото от некачествен ремонт рискуваш да осакатиш или убиеш някого.успех
- baobab007
- Автомобил:
- Двигател:
Преди години имаше двама майстори с добро име - Настев и един в "Княжево" с/у стария сервиз "Жигули". Настев почина, сега в сервизчето работят синовете му. И в двете сервизчета майсторите сами правят гумичките, т.е. съобразяват ги с реалния размер на спирачното цилиндърче. Въпреки това горещо бих ти препоръчал нови спирачни цилиндърчета. Останалото е кърпеж - ще похарчиш сума ти време и нерви, не малко пари, ще ти се свива стомахът всеки път като си натискаш спирачния педал... няма смисъл.
Благодаря ви за отговорите.
Старата спирачна помпа и новата са марка Meyle от Ауто+.
Препоръчайте магазин и марка които сте пробвали.
Досега каквото съм купил от тазе марка като резервна част за колата се е оказало пълно менте. Сигурно в БГ ги внасят от турция или там някъде въпреки че на кутията изжлеждат оригинални на 100%.
Досега каквото съм купил от тазе марка като резервна част за колата се е оказало пълно менте. Сигурно в БГ ги внасят от турция или там някъде въпреки че на кутията изжлеждат оригинални на 100%.
- Scirocco GT II
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jamox написа:Не мисля , че ще минеш за дулго със смяна на гумичките.
Не е точно така ако си намери колегата хубави гумички- примерно АТЕ и не му е износен много цилиндъра отвътре -става идеално, хубаво е и да се мине със водна шкурка и ако няма много дълбоки наранявания или язви вътре в работната повърхност след шкуросване става идеално- лично на моята Джета преди време я правих операцията и "заспа" -карах я около 2 години и не съм имал ядове
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
ywygolf написа:Благодаря ви за отговорите.
Ето малко инфо и премеждия с метели

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... A%E7%EA%E8
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=85306
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”