jagler написа:Колеги защо понякога се получава следното: при работата на газ на празни обороти те играят периодично нагоре на долу в диапазон от +-50об/мин.Иначе когато си на скорост няма проблем...Уредбата е обслужена миналото лято ,сменени са филтърчето преди изпарителя и платната с гумичките на самия изпарител той е електрически.
jagler написа:Дали има нещо свързано със спирачките ,те нали от едно място взимат въздух към моното...То е ясно че се бърка малко сместа...т.е. съотношението газ-въздух.
Не е от тампона ,защото на бензин си работи както трябва..ще видя скоро не съм развивал утайника на изпарителя да видя какво ще изтече от тамThe_Machine написа:jagler написа:Дали има нещо свързано със спирачките ,те нали от едно място взимат въздух към моното...То е ясно че се бърка малко сместа...т.е. съотношението газ-въздух.
Да, съвсем възможно е и да смуче въздух отнякъде. Прегледай/препипай () всички вакуумчета по мотора, като ги разклатиш и размърдаш не трябва да се променя работата на двигателя. Разклати и самата моноинжекция - има един гумен тампон между нея и колектора - възможно е и той да е скъсан и да смуче въздух оттам!
Успех!
jagler написа:Не е от тампона ,защото на бензин си работи както трябва..ще видя скоро не съм развивал утайника на изпарителя да видя какво ще изтече от тамThe_Machine написа:jagler написа:Дали има нещо свързано със спирачките ,те нали от едно място взимат въздух към моното...То е ясно че се бърка малко сместа...т.е. съотношението газ-въздух.
Да, съвсем възможно е и да смуче въздух отнякъде. Прегледай/препипай () всички вакуумчета по мотора, като ги разклатиш и размърдаш не трябва да се променя работата на двигателя. Разклати и самата моноинжекция - има един гумен тампон между нея и колектора - възможно е и той да е скъсан и да смуче въздух оттам!
Успех!
jagler написа:А тампона на моното дали има вероятност да не е притегнат както трябва за главата ,защото е свалян заради смяна на гарнитурата на главата и сега малко е омаслен около шийката му.Може и от там да смуче въздух и да бърка сместа трябва да си го проверя аз...утре.То аман от майстори ,,бързаци,,
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Carfan и 17 госта