Ферари, ако искат да спечелят титла при констукторите, ще трябва да го уволнят колкото се може по-рано
Формула 1, сезон 2008
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата

- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
LILO&STICH написа:дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата
![]()
![]()
ако се премести ще ми се отще да гледам F1
просто ме дразни , а Ферари с Кими са ми любимци
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:дам,май хамилтън ще се мести при кончетатаPOLO PAVLETI написа:Не споря че на всеки може да се случи да се завърти.Пилотите в F1 не са случайни хора , но Маса показа че е посредствен пилот и според мен няма място в Скудерията.Според коментарите и мненията мястото му в Скудерията изтиваТози тим заслужава по стойностни пилоти а те не липсват в Формулата
![]()
![]()
по-скоро Алонсо
и тогава ще е шоуто
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
а доколкото с мкларен двамата са си добре, на мен лично ковалайнен ми е любимец отдавна
Все по-усилено се говори, че Алонсо ще ходи във Ферари през следващия сезон.
Пепел ти на езика!
Този ми е най-антипатичния пилот, откакто гледам ф1
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
а доколкото с мкларен двамата са си добре, на мен лично ковалайнен ми е любимец отдавна
Пепел ти на езика!
това не означава че не е добър
има потенциал момчето, признай си и само ако се качи в добра кола......2 пъти шампион става
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Ба, голямата глава във Ферари, те ще трябва да променят болида за да му се събере кратуната.
Не ми се ще да гледам тъповатата усмивка на Алонсо във Ферари.
Не си спомням кой беше казал (май Лауда) че Маса всеки път взима завоя по различен начин, няма постоянство при него, в едно състезание е късметлия и после три състезания е в чакъла.
Някакъв самороден талант без подготовка и психика на шампион.
Нали е протеже на малкия мравчо (Тод младши ) и го набутаха във Ферари, но сега ми се струва ще му бият шута .
Най-много ще ми хареса Ковалайнен на негово място.
Не ми се ще да гледам тъповатата усмивка на Алонсо във Ферари.
Не си спомням кой беше казал (май Лауда) че Маса всеки път взима завоя по различен начин, няма постоянство при него, в едно състезание е късметлия и после три състезания е в чакъла.
Някакъв самороден талант без подготовка и психика на шампион.
Нали е протеже на малкия мравчо (Тод младши ) и го набутаха във Ферари, но сега ми се струва ще му бият шута .
Най-много ще ми хареса Ковалайнен на негово място.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:ACCELERATOR написа:Marto0 написа:asentm написа:а на бас, че следващия пилот във ферари ще се казва себастиян фетел, бмв го изпуснаха, шуми няма
Пепел ти на езика!
това не означава че не е добър
има потенциал момчето, признай си и само ако се качи в добра кола......2 пъти шампион става![]()
Абсолютно, на мен също ми е антипатичен, но е добър пилот!
- Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Bahrain 15/04/2007 Felipe Massa Ferrari Won
Spanish 13/05/2007 Felipe Massa Ferrari Won
Turkish 26/08/2007 Felipe Massa Ferrari Won-Това съзстезание го гледах на живо там и мисля че беше повече от добро представяне.С 2 думи чиста победа. Подиум 1-во място Бахрейн 2007
2-ро място Франция 2007
3-то място Монако
3-то място Америка 2007
2-ро място Европа 2007
1-во място Турция 2007
2-ро място Бразилия 2007
3-то място Китай 2007
Повече няма да давам примери че ще се проточи много.Значи сезона едва започна и вече айде за нищо не става.Значи всеки отбор и пилот си има спадове и възход.По този пример който казват повечето да го махнат защо Барикело остана в Хонда след тежък сезон миналата година.Или пък както някой каза Алонсо във Ферари.Мисля че там хората разбират малко повече от нас кой ще е пилот и кой не
Spanish 13/05/2007 Felipe Massa Ferrari Won
Turkish 26/08/2007 Felipe Massa Ferrari Won-Това съзстезание го гледах на живо там и мисля че беше повече от добро представяне.С 2 думи чиста победа. Подиум 1-во място Бахрейн 2007
2-ро място Франция 2007
3-то място Монако
3-то място Америка 2007
2-ро място Европа 2007
1-во място Турция 2007
2-ро място Бразилия 2007
3-то място Китай 2007
Повече няма да давам примери че ще се проточи много.Значи сезона едва започна и вече айде за нищо не става.Значи всеки отбор и пилот си има спадове и възход.По този пример който казват повечето да го махнат защо Барикело остана в Хонда след тежък сезон миналата година.Или пък както някой каза Алонсо във Ферари.Мисля че там хората разбират малко повече от нас кой ще е пилот и кой не
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”