Забива при подаване на газта
Забива при подаване на газта
Здравейте колеги.Става дума за едно поло 2000г 1.4 MPI.Значи проблема е следния когато се подаде рязко газ колата заглъхва и тогава се изфорсира а понякога и гасне,няма газово само на бензин си е.На диагностика нищо не излиза в смисъл няма грешки никакви.Отварях резервоара да видя дали е чиста цедката на бензиновата помпа и си е наред няма мръсотии там.Горивния филтър е сменен свещите са сменяни ангренажния ремък е зацепен правилно.Проблема си остава винаги и при топъл двигател и при студен.Другото е че и няма мощност Надявам се да получа компетентни мнения.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
staho написа:Опитвал съм и това а и е сравнявах с друго поло абсолютно същото разлика огромна във това отношение и във вървене най вече.Дросела е добре почистих го няма луфт работи си.
Тогава си провери дали ти е зацепен точно ремъка. Ако не е оттам прегледай пистите та стъпковото моторче. Но според мен си загубил настройки по някакъв начин. Ако ти ги инсталират и не се оправи тогава търси по пистите - би седвало да ти дава грешка дросел /ако ти е зацепен правилно ремъка де/
Последна промяна от maslinkov на Пон 24 мар 2008 13:42, променено общо 1 път.
на майстора ми му се скапа Реното /меган/ сменил беше филтара и оня ден зе да му забива нос колата, а на място няма проблем форсира я до прекъсвач и нищо - изкара я и пак така с носа - изолира помпата и литна Мегана ама неговия си лети направо! Мисълта ми е, че с телта изолира помпата и разбра че е от нея - просто и ефективно! Сега я е сменил и проблеми няма!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”