Здравейте
Отдавна имам проблем с разхода на ГАЗ на Golf 3 1.8Mi Automatic - 1996г.
АГУ-то е на около 10.000км.(ново).
И разхода е - ВНИМАНИЕ - 20л./100км. градско. Около 10-11л./100км. извънградско.
Нещо не е наред. Правих настройки/прегледи/реглажи/проверки/отваряне на изпаритела и т.н.
Дайте много добър ГАЗАДЖИЯ, че тия дето ми слагаха АГУ-то явно не могат да я оправят.
Очаквам помоща ви.
Поздрави
проблем с разхода на ГАЗ на Golf 3 1.8Mi Automatic
Здравей Колега!
Ако караш колата на къси разстояния и тя няма възможност да загрее, възможно е и да гори 20л/100 газ. А що се отнася за разхода ти извън града също би могъл да е нормален, но при условие че караш със 130-140 км/ч. Просто не си пояснил. Моята е също ADZ 1.8mi с ръчни скорости и при последното засичане извън градско даде 7.7л/100 при скорост 100-110км/ч.
Що се отнася до газаджия може да се обърнеш към колегата The_Mashinehttp://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44549
Ако караш колата на къси разстояния и тя няма възможност да загрее, възможно е и да гори 20л/100 газ. А що се отнася за разхода ти извън града също би могъл да е нормален, но при условие че караш със 130-140 км/ч. Просто не си пояснил. Моята е също ADZ 1.8mi с ръчни скорости и при последното засичане извън градско даде 7.7л/100 при скорост 100-110км/ч.
Що се отнася до газаджия може да се обърнеш към колегата The_Mashinehttp://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44549
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега
аз карах пасат автоматики мога да се похваля със следните засичания на разхода на газ:
извънградско при скорост около 100-110 9 газ на директха предавка Д
градско лятно време-12 газ
градско зимно време-18 газ
тези варианти са при добре регулиран изпарител и изправен двигател
сега за болката:
с течение на времето автомата се износва-фрикционните дискове вътре и започва едно доловимо буксуванепри каране на малки предавки-предимно 2 и 3 в града, повишения разход идва основно от това, живота на дисковете е може би около 250-300 хил. км.
автоматика е страшна работа-невъобразимо удоволствие и комфорт, но да е нов
скоро смених моята кутия с ръчна, не се издържаше, разхода ме събаряше
успех
аз карах пасат автоматики мога да се похваля със следните засичания на разхода на газ:
извънградско при скорост около 100-110 9 газ на директха предавка Д
градско лятно време-12 газ
градско зимно време-18 газ
тези варианти са при добре регулиран изпарител и изправен двигател
сега за болката:
с течение на времето автомата се износва-фрикционните дискове вътре и започва едно доловимо буксуванепри каране на малки предавки-предимно 2 и 3 в града, повишения разход идва основно от това, живота на дисковете е може би около 250-300 хил. км.
автоматика е страшна работа-невъобразимо удоволствие и комфорт, но да е нов
скоро смених моята кутия с ръчна, не се издържаше, разхода ме събаряше
успех
А относно износването на автоматика, не съм много съгласен.
AUDI-то ми 80-ка Карбуратор Автоматик 91г. е с газова от 8 години и няма никакви проблеми.
Голфа просто пак си харчи 20л./100км. градско и хич не му пука.
Не знам от вида двигател ли е, от какво е, обаче е малко дразнещ този разход.
Смениха ми плочката сега с друга с 1 маркуч и пак си е същото.
Просто се отказвам май да се занимавам с това Голфово л.йно
AUDI-то ми 80-ка Карбуратор Автоматик 91г. е с газова от 8 години и няма никакви проблеми.
Голфа просто пак си харчи 20л./100км. градско и хич не му пука.
Не знам от вида двигател ли е, от какво е, обаче е малко дразнещ този разход.
Смениха ми плочката сега с друга с 1 маркуч и пак си е същото.
Просто се отказвам май да се занимавам с това Голфово л.йно

- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с разхода на ГАЗ на Golf 3 1.8Mi Automatic
автомата винаги гори повече
Върни се в “Автогазови уредби”