Вдигнал съм мерника на амортисьорите... но не ми се дават сумати пари за цели... и искам да си взема само пълнители, ако може да ме ориентирате като цени.... бих предпочел марки като : Bilstein, SACHS, Boge, Monroe и Kayaba !
mod edit: dobrinb

Б3 пълнители на предни амортисьори - цени?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
При теб незнам ама при мен (1.8 ABS двигател) се оказа,че на Billstein,Monroe и т.н. не се предлагат пълнители а се сменя целия със стеблото.
За Billstein газови целия за отпред при мен струваше 140лв на брой преди около 7 месеца.
За Monroe цената беше около 100лв на парче някъде около Септември месец.
С друго не мога да ти бъда полезен.
Успех!
За Billstein газови целия за отпред при мен струваше 140лв на брой преди около 7 месеца.
За Monroe цената беше около 100лв на парче някъде около Септември месец.
С друго не мога да ти бъда полезен.
Успех!
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
georgipass написа:Теодор написа:За предни или задни питаш![]()
Предни Sachs само пълнители 75-80лв, цели със стойката 125-130лв. Задните са по евтини с около 20-тина лв. Пиша за маслени аморт.
За предни.... то Закс със стойката са 107 лв тук
- Ами взимай ги тогава според мен си заслужава, в София са колкото писах като за моята

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:georgipass написа:Теодор написа:За предни или задни питаш![]()
Предни Sachs само пълнители 75-80лв, цели със стойката 125-130лв. Задните са по евтини с около 20-тина лв. Пиша за маслени аморт.
За предни.... то Закс със стойката са 107 лв тукАми взимай ги тогава според мен си заслужава, в София са колкото писах като за моята
Може да е защото съм с по големия двиг. макар че не ми се вярва да има осезаема разлика в килограмите
![]()
Е не, само пълнители си търся... не ми се дават излишни пари

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Само да питам, сигурен ли си че си с пълнители, щото аз така се прецаках!?
Чух че до 92г. пасатите са с пълнители отпред, но за всеки случай така на място проверих, гледам една лъскава гайка и викам с пълнители са.
Купува ми един приятел газови пълнители от София и ми ги носи в Берковица.Свалям стария амортисьор и стигам до гайката, натискам с тръбния ключ да я отвия и тя остана в ключа. Оказа се че това служи за водач на праховия маншон.
Всичко това става на 23.12 и с триста мъки, направо родилни америх некакви цели амортисьори Кофап в Монтана маслени за 80 кинти, но това ще бъде първото което ще сменя лятото. Тия не струват за бес.
Хубавото от цялата работа е, че хората в магазина се съгласиха да им ги върна газовите след Нова Година и си взех парите.
Чух че до 92г. пасатите са с пълнители отпред, но за всеки случай така на място проверих, гледам една лъскава гайка и викам с пълнители са.
Купува ми един приятел газови пълнители от София и ми ги носи в Берковица.Свалям стария амортисьор и стигам до гайката, натискам с тръбния ключ да я отвия и тя остана в ключа. Оказа се че това служи за водач на праховия маншон.
Всичко това става на 23.12 и с триста мъки, направо родилни америх некакви цели амортисьори Кофап в Монтана маслени за 80 кинти, но това ще бъде първото което ще сменя лятото. Тия не струват за бес.
Хубавото от цялата работа е, че хората в магазина се съгласиха да им ги върна газовите след Нова Година и си взех парите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: