проблем с крадците

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Сря 26 мар 2008 23:09

Gesha_GTI написа:Нема спасение колеги един път преди бая години оставих голфа на улицата,попринцип ми е в гаража на къщата и след 2 часа халогени,предна емблема,и задна емблема на петата врата волксваген....

jimmy_23 написа:
ripai написа:В кой квартал си колега

Надежда :idea: защо :?:

Да знае от къде да си напазарува и той mhihi
п.с. шегувам се колеги,ама ако те пита и за блок вече има уловка :lol:

ами аз и моите приятели вече станахме донори така че на които каквото му трябва да заповяда тука всичко е на самообслужване.Сега говорих със мои приятели от блока суштата тази нощ на един му взели ножа под бронята на друг бензина му източили баси хората само една клетва да го стигне от всички които ги чух сега ще му е достатъчна :blueeye:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 26 мар 2008 23:28

jimmy_23 написа:

баси,в коя част бре човек са почнали така да скубят :shock

Потребителски аватар
jeko01
Автомобил: pasat B5
Двигател: AFN 1.9 TDI

ok

Мнениеот jeko01 » Чет 27 мар 2008 0:06

колега аз имах същия проблем, и затова реших да ги хвана с миши опашки от задната страна и датикажа поне засега има ефект. дано и притеб да стане. пздрави!!!

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Чет 27 мар 2008 7:31

Нали знаеш какво прави разярен джамбаз.Види ли заключена жабка-чупи;свинска опашка-дьрпа докато не се счупи и като за капак най мн да ти надере колата или да ти нареже гумите,щото си го накарал да се потруди.Който иска да вземе нещо по колата,ще го вземе.Идеята е да го вземе и да си ходи ,а не да ти сьсипе колицата :x

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Чет 27 мар 2008 9:14

LILO&STICH написа:
jimmy_23 написа:

баси,в коя част бре човек са почнали така да скубят :shock

В 4-та и това не е първия път през месец колите пред блока стават обект на мързеливите хорица ама тоя толкова го е мързяло че за 2тори път ми зима само мигачите и блендите понеже за халогените трябжа да се поразвартят няколко винта.А за решение на проблема маи трябва да взема пример от колегата iliev77 еи така да си направя бронята та да няма какво да се взима и да умре от глад копеленцето.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 27 мар 2008 12:18

И какво сега се получава,копувапш си кола без значение нова или стара и започваш да нитоваш,да връзваш,да слагаш решетки по халогени и мигачи и той като дойде МРЪСНИЯТ ИДИОТ да тараши и както каза колегата по горе като види че не може от раз да ти свие каквото е намислил и прави по голям золум от злоба резултата какъв е колеги???Резултата е нула,и да го биеш и да го еб...ш оправия няма абе тъпащина от всякаде :evil: :evil: :evil: Все едно живеем в няква психоболница мамка му.

Потребителски аватар
Stefco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefco » Чет 27 мар 2008 12:50

добре дошли в Булгаристан!

Потребителски аватар
Leppard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Leppard » Чет 27 мар 2008 14:44

[quote="nikolai_1"]Това което съм виждал на една кола направо ме изуми :lol: Един пич явно имаще същия проблем и си беше направил предните мигачи вместо с болчета - с НИТОВЕ :lol: Малко е карйно , но каза че върши работа.

Здрасти jimmy_23, незнам дали за мен става дума, но моите халогени са с нитове, оригиналдъ са и не ми се щеше някой да ми ги задигне. Монтажа е сполучлив така че слагай нитов и ти си човека. Това в случай че решиш
да си сложиш нови фарчета с единична бленда. Сега обмислям как и мигачите да хвана с нитове щото и тях крадат проклетниците. Оставям единствено блендите свободни за да мога някак да стигна я до фар я до мигач при нужда. Хващай поп нитачката и дерзай смело - нитовете са 5х20

Потребителски аватар
cvetelingeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cvetelingeorgiev » Чет 27 мар 2008 18:11

на голфретата 1. вдигнаха предната решетка - голям късмет един приятел бачка в морга и ми даде една за 20 кинта дори цвета съвпадаше. имам каско но не ми се разправяше
2. на последния ден от каското ми вдигнаха спойлера на петата врата но немогли да го свалят целия понеже се хваща с болтове за стъклото та изкъртили само горната част. и понеже беше последния ден от каското неможах да реагирам и сега съм 100 кинта назад - тиолкова е спойлера в магазина
слава богу засега блендите и мигачите не са ги пипали, не са барали и лайсните на вратите но некак си имам психологическа нагласа че некоя сутрин ще ги няма
КВО ДА СЕ ПРАВИ ЛУМПЕНСКА ДЪРЖАВА

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Чет 27 мар 2008 19:33

то така като гледам много неща могат да ми вземат от Голфи като се замисля как ще изглежда след едно качествено опоскване от страна на пропадналите хора треска ме тресе ама да започна всичко със нитове да хващам то колата ще заприлича на воинишко канче :cry:

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Чет 27 мар 2008 19:44

Leppard написа:
nikolai_1 написа:Това което съм виждал на една кола направо ме изуми :lol: Един пич явно имаще същия проблем и си беше направил предните мигачи вместо с болчета - с НИТОВЕ :lol: Малко е карйно , но каза че върши работа.

Здрасти jimmy_23, незнам дали за мен става дума, но моите халогени са с нитове, оригиналдъ са и не ми се щеше някой да ми ги задигне. Монтажа е сполучлив така че слагай нитов и ти си човека. Това в случай че решиш
да си сложиш нови фарчета с единична бленда. Сега обмислям как и мигачите да хвана с нитове щото и тях крадат проклетниците. Оставям единствено блендите свободни за да мога някак да стигна я до фар я до мигач при нужда. Хващай поп нитачката и дерзай смело - нитовете са 5х20

ама то въпроса е там че халогените не ми ги пипат вече 2тори път защо незнам сигурно му свършват двете минути страх и започват 5ете минути бягане.Ама накрая маи ще стане като историята на един приятел:откраднали му фара купил си друг после пак му го взели същия този фар тои пак си сложил нов и на 3тия път му взели цялата кола :? :( както написа колегата Stefco :добре дошли в Булгаристан! :No

Потребителски аватар
vanbo
Автомобил: Passat 3 TDI
Двигател: 1. 6 SB 1992

Мнениеот vanbo » Чет 27 мар 2008 20:01

То и на мене преди време един ми източи бензина пред блока,до вечерта разбрах кой е, до другата вечер дублирах проверката/да не стане грешка/, а другата седмица спешно се изнесе в Испания.Няма го още....

Потребителски аватар
baibradar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот baibradar » Чет 27 мар 2008 20:38

Колега няма ли начин да сложиш една web камера да ти гледа цяла нощ колата а компютъра да е записва. Рано или късно ще видиш кой ти пипа колата.

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Чет 27 мар 2008 21:34

ами има ги сякакви идиоти и това е доказано, например как саседа ми то4еше бензин от колата на нащи да си кара скутера, но това е реалноста... предполагам 4е можеш и да ги залепиш за бронята, но ако ти се налижи да ги махаш става малко сложно, затова мисля 4е с тел или миши опашки ще стане наи добре :cry:

Потребителски аватар
jimmy_23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jimmy_23 » Чет 27 мар 2008 23:24

baibradar написа:Колега няма ли начин да сложиш една web камера да ти гледа цяла нощ колата а компютъра да е записва. Рано или късно ще видиш кой ти пипа колата.

и аз го мислих това ама то каквато е тъмница някои ще те изе.е и няма да го видиш :078: а иначе и аз искам да разбера кои е тоя толкова закъсал ама...........

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”