Кранче за газ
- milio
- Автомобил:
- Двигател:
Orlio написа:Добре де навсякаде е обяснено с обороти апък аз да не гледам оборотите е как да стане.Както писах малко по горе само това кранче съм пипал и ме интересува в следствие на това може ли да се размърдат и другите настройки(в испарителя които са)Колко горе долу излиза едно водене на газ анализатор да ми настроят газовото както трябва
"сложих го на един оборот и половина "-оборотите на тройника не трябва да броиш,а не да не гледаш оборотите на двигателя.
Изглежда,че и аз трябва да ти го обясня,като използвам чужди знания:
-намираш си помощник
-запалваш автомобила и слагаш помощника зад волана
-развиваш тройника до край
-караш помощника да потдържа 3000 об.
-започваш да завиваш трйника докато зопочне да заглъхва
-връщаш тройника 1/4 об. и готово.
Като покараш малко и не ти хареса го РАЗВИВАШ по малко.
Болта за ниските обороти го пипаш,ака не са стабилни,като дали ще го навиваш или развиваш няма значение-важното е да ги направиш така,че да ти харесат.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
raiders написа:Супер полезна тема, на мен ми паднаха оборотите, смених върдушния филтър, но си останаха същите, което значи, че е бедна сместа, но иначе разхода е добър и вървежа също, значи да не пипам двете врътки на тройника, а за да дигна само оборотите малко от врътката на изпаритела ли?
Да!
Колкото до колегата от Варна - щом като си изчел темата и след моето обяснение не си разбрал как да си настроиш колата, то по-добре дай малко пари на някой, който се занимава с това , та да ти мирне главата!
Върни се в “Автогазови уредби”