Какво мислите за студентските бригади в USA ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво мислите за студентските бригади в USA ?
Колеги, сега обмислям варианта да ходя на студентска бригада в Америката и понеже до сега не съм ходил никъде ми е малко търсене. Заслужава ли си ходенето там и има ли начин да се изкара някой лев ?
- schmidt
- Автомобил: vw mk3 tdi-gti
- Двигател: 1z 90hp
- Контакти:
chefito е прав! Курса на долара е много нисък и се обезмисля като цяло идеята да ходиш за пари. Обаче ако искаш да отидеш едно лято на различно място и да видиш малко "свят" ... то определено има какво да се види! Но при всички положения зависи какво очакваш и с каква цел отиваш.
Каквото и да решиш ти пожелавам успех!!!

Каквото и да решиш ти пожелавам успех!!!

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз не съм ходил но имам познати които се върнаха. Ако работиш на една работа, като си купиш лаптоп,фотоапарат, телефон и някоя дрешка на промоция, остава някой лев да почерпиш като се върнеш
Някой работят на две работи и искарват повечко пари. И аз подкрепям chefito. Ако целта е екскурзия си заслужава.

- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много важно е как си с английския колега !
Един приятел преди около година ходди.
Ако знаеш добре английски можеш да си намериш хем хубава работа, хем на две места едновременно да работиш.
Моя приятел беше зле с английския + това каза че не е имал никакъв късмет и за 3-4 месеца някъде мисля 10000лв или нещо такова
Ако си ок с езика и си упорит може да се изкарат мноооого повече пари

Един приятел преди около година ходди.
Ако знаеш добре английски можеш да си намериш хем хубава работа, хем на две места едновременно да работиш.
Моя приятел беше зле с английския + това каза че не е имал никакъв късмет и за 3-4 месеца някъде мисля 10000лв или нещо такова

Ако си ок с езика и си упорит може да се изкарат мноооого повече пари

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега спред мен няма много смисъл в ходенето до Америка.Не се изкарват кой знае какви пари а се скъсваш от бачкане, едни приятели ходиха миналата и по миналата година и ми разправяха че се бачка и по 17-18 часа и то са 5-6-7 долара на час.Виж аз бих те посъветвал да се поинтересуваш от бригада в Англия... че се работи работи се но паунда е 2,50, мисля че ще се изкарат повече парички от колкото в Америка
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
много зависи как си с английския и какви цели имаш- ако ти е за кефа и за ваканцийката- идеал петроф -супер е... ако искаш да изкараш пари- английски ти трябва и здрави нерви и много редбул... 3 пъти съм ходил но и здравето ми се взе... иначе и долар за лев да стане пак бих отишъл...
Последна промяна от DimoNN на Пон 21 май 2012 0:13, променено общо 1 път.
DimoNN написа:много зависи как си с английския и какви цели имаш- ако ти е за кефа и за ваканцийката- идеал петроф -супер е... ако искаш да изкараш пари- английски ти трябва и здрави нерви и много редбул... 3 пъти съм ходил и под $15000 чисти не съм падал, но и здравето ми се взе... иначе и долар за лев да стане пак бих отишъл...
Само ми кажи какво си работил ,че си изкарвал 15к,защото аз работих също на 3 работи по 16 часа всеки ден/4,5месеца нон стоп/ три лета подред в Усконсин/щат/ и чисто с повече от 10к не съм се прибирал-нетно съм вадил 13-14к,но квартира,храна,пътни и програмата и чисто 10к

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Popeto_89 написа:сестра ми отиде за 3 месеца на о.Нантакет и си дойде с 7000$
отделно лаптоп,2 цифрови и един куфар дрехи!!!
Много е доволна и ако има как пак ще отиде!
Жените са лесни, да не се подлъгва колегата да сравнява. Лятото дойдоха една камара българи пари да правят, повечето обаче с по 60-70 часа седмично, си заминаха на по $3000-4000 макс. Като се има напредвид че към 2000 излиза да дойдеш... Една се уреди с адвокат завъртя любов, остана и сега само шопинг по цял ден... Главно късмет трябва, а и компаса да сочи Изток или Запад, Юг забрави.
canyoubounce написа:Един приятел беше преди 2 години ако не се лъжа и работеше като спасител за 8 долара на час, а за 2рата му работа не знам колко пари е взилам
точно и аз лятото бачках с една камара спасители, грам лев няма, ама поне си отпочинаха хората

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
dxd написа:Сестрати какво е бачкала и колко са и плащали ако не е тайна
Аз имам предположение

А за по-горния пост - 15 000 долара

Не подлъгвай longora, че повсеместно се изкарват такива пари

Върни се в “ОФФ-Топик - други”