интеркулер за голф 3
- nikoga_sam
- Автомобил:
- Двигател:
интеркулер за голф 3
здравейте, искам да ви попитам нещо, защото знам, че тук има добри майстори една моя идея за голфа. значи колатае голф 3 дизелов AAZ и се чудя дали мога да си сложа интеркулер - по точно знам, че може, но от кой двигател на VW мога да използвам интеркулера без да преправям много. и разбира се дали ще стане така както си мисля. дали трябва да се сменят и колекторните тръби или може без да се сменят. общо взето въпроса ми е какво трябва да сменя за да си сложа интеркулер. благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nikoga_sam
- Автомобил:
- Двигател:
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
здравей колега.
Аз съм в момента луднал по интеркулер да слагам на мойта и тя е AAZ двигателя.Интеркулер можеш да сложиш от която и да е кола без значение марка или модел.Въпроса е само как и каде ще го монтираш,трабват ти кулер ,траби(алуминиеви тънкостенни),гумени кривки и не на последмо място хубави скоби.От там на татъка започваш труд и творчество.Ако не можеш сам по добре иди на майстор.Ефект има ли? Да определено има ефект,убедил съм се лично в това с малки корекци на настойката на турбото и на горивонагн етателната помпа.
Аз съм в момента луднал по интеркулер да слагам на мойта и тя е AAZ двигателя.Интеркулер можеш да сложиш от която и да е кола без значение марка или модел.Въпроса е само как и каде ще го монтираш,трабват ти кулер ,траби(алуминиеви тънкостенни),гумени кривки и не на последмо място хубави скоби.От там на татъка започваш труд и творчество.Ако не можеш сам по добре иди на майстор.Ефект има ли? Да определено има ефект,убедил съм се лично в това с малки корекци на настойката на турбото и на горивонагн етателната помпа.
здравейте и от мен имам един въпрос за ТДИ като пътувах ловеч-варна спрях за почивка и след потегляне колата нямаше никаква тяга . . . все едно е чист дизел . ..спрях отворих капака гледах . .. . нищо не открих изфорсирах я на място и тругнах и взе че се оправи . . . някви съвети на някой да му се е случвало това и каква е причината ? мерси преджарително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”