гуми "Point-S"
-
- Автомобил:
- Двигател:
гуми "Point-S"
Купих си 4 гуми "Point S" - румънски незнам дали това е марката само това пише на тях. Зимни са ама ще ги търкалям лятото. Та въпросът ми е някои дали е чувал или ползвал тази марка и ако може да каже дали са читави или не. Хубавото е че гумите са нови DOT 2207.
-
- Автомобил:
- Двигател:
г
взех ги защото са нови нямам летни гуми и според мен 150 лв за четирите гуми с джантите си е оферта
Re: г
claas_86 написа:взех ги защото са нови нямам летни гуми и според мен 150 лв за четирите гуми с джантите си е оферта
Гледай да не се убиеш някъде с тях.Като станат големите жеги зимната гума си е опасна.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: г
los_tigros написа:claas_86 написа:взех ги защото са нови нямам летни гуми и според мен 150 лв за четирите гуми с джантите си е оферта
Гледай да не се убиеш някъде с тях.Като станат големите жеги зимната гума си е опасна.
Бе то си е оферта, но първо, че са опасни второ като ги съсипеш в жегите, после зимата пак няма да имаш читави гуми!
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Stefan написа:Зимна гума за лятото не е за предпочитане![]()
![]()
На дъжд също са опасни, казвам го от личен опит
Точно, зимна гума лятото си е ПТП, а още повече на дъжд отиваш където те заведат те... вземи по добре 2 летни за отпред, поне ще знаеш какво караш, а не да трепериш като се вдигнат температурите или се просне някой летен дъждец на този горещ асфалт с тези гуми си направо шейна.
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
О Боже господи.......
С 4 зимни гуми лятото! Без коментар..... при температура на асфалта от 30 градуса, мекия кауцук на тези гуми ще е като дъвка HUBA BUBA!!! Да не говорим и за готиния разход дето ще ти докара... а за това че колата ти ще е стабилна като Ботуневска каруца!
Какво значи леко каране! Едно извънградско да направиш и все едно си бил на Париж - Дакар!
С 4 зимни гуми лятото! Без коментар..... при температура на асфалта от 30 градуса, мекия кауцук на тези гуми ще е като дъвка HUBA BUBA!!! Да не говорим и за готиния разход дето ще ти докара... а за това че колата ти ще е стабилна като Ботуневска каруца!
Какво значи леко каране! Едно извънградско да направиш и все едно си бил на Париж - Дакар!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”