Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(

Мнениеот CellNet ™ » Пет 25 ное 2005 16:22

След като днес към 14:00 ч. бях на летището и минахме през Билла Младост реших за Студентски град да мина покрай пазара на Младост и от там по новият бул. дето свързва Младост и Дървеница и направо излизам на МЕИ. И тъкмо карам към пазара на Младост и хоп затворен пътя за ремонт / може би спирка на метрото или друго/ от там завивам надясно покрай бившият магазин Оазис и после вляво и така се обърках из улиците че се паднах точно на гърба на едно лъскаво заведение на ъгъла на бул. Андрей Сахаров и бул. Йерусалим и единственият вариант да изляза от тези малки улички и да стъпя на Бул. Йерусалим беше да има през една ужасно кална улица /най-вероятно ползвана от строителни машини/ тъкмо се престраших след като съм измил колата тази сутрин да я завря в тинята и си карам по нея и аха да изляза на пътя и едно Фау Ве Поло /Всички присъстващи се изкл :wink: / свива вдясно и запушва уличката към бул. Йерусалим. Вътре двама единият шофьора около 48-50 год а другият около 40 год. Та шофьора ми вика ти не ни ли виждаш че идваме от главен бул. Йерусалим незнам си кво там и вика ей сега ше ходим да викаме полиция и заеб.а колата там. Бъркам под седалката и вадя ключа за гуми и ей сега ги утепах и двамата /много се изнервих след дълго лутане, накрая да се връщам ли?/, а през тва време жената до мен ти луд ли си бла бла бла ще им падаш на нивото не ги ли гледаш кви са така и така обръщай /а то отзад такава кал че ако се върна назад там оставам /:(
И решавам каквото и ще да става на Голфа ще карам леко на пред и ще избутам неговата по средата на булеварда. :evil: Да ама не хем на скорост хем на ръчна я оставил нещастника. Бутам бутам и не ще, та тогава един пич свидетел на всичко кат гледа сеира ми вика, не се притеснявай човече има и такива меко казано боклуци, които не се съобразяват с останалите :evil: та той беше паркирал неговата кола наблизо и я премести за да изляза аз макар и чрез скокове от тротоара :(

Та в задачката се пита какво трябваше да направя аз, да го пребия или да му счупя колата /утре или вдруги ден ще се качи на друга боклука/.

Писна ми от ненормални няма ли кой да въведе ред в тази държава. Какво трябва да правя да се примирявам всеки път ли?

Според мен изхода е само един саморазправа.

П.С. Добре че бях с жена до мен иначе щях да оставя паметник на единият от двамата нещастници.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 25 ное 2005 16:31

С ключа по предното стъкло след като си минал пред него.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 25 ное 2005 16:33

На мен също много пъти ми се ще да пребия някой,обаче ако си замълчиш оня си мисли че е прав и безнаказан.От друга страна такива глупаци само от бой разбират...общо взето всяка ситуация е сама за себе си обаче пък неможе всеки път да трепеш.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 25 ное 2005 16:34

Или с ключа от мазето - от калник до калник.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 25 ное 2005 16:34

Сори за случилото се :( :(
Май ще се развихри СПАМ агресия тук :lol: :lol:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 25 ное 2005 16:34

взимай пример от мен (аз ще го правя по необходимост щото моите брони никъде не се продават):
сваляш си бронята. отдолу заваряваш 1 парче ЖП релса от колегата МАКС или друго подходящо железо. слагаш отгоре камуфлажа (бронята де) и некст тайм кат не мърда засилваш 2 метра и в колонката зад шофьорската врата го центрираш, задна и да те нема.

ТИ ВРАЧАНСКИ ВОЙВОДА ЛИ СИ ИЛИ ЛУКОВА ГЛАВА?

Последна промяна от nii на Пет 25 ное 2005 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 25 ное 2005 16:35

нова рублика .... "КРЕТЕНИТЕ НА ПЪТЯ" ... почти всички имат камери на телефоните ...ще си побликуваме тук .... а?

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Пет 25 ное 2005 16:35

asentm написа:нова рублика .... "КРЕТЕНИТЕ НА ПЪТЯ" ... почти всички имат камери на телефоните ...ще си побликуваме тук .... а?

ЗА :D

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 25 ное 2005 16:36

nii написа:взимай пример от мен (аз ще го правя по необходимост щото моите брони никъде не се продават):
сваляш си бронята. отдолу заваряваш 1 парче ЖП релса от колегата МАКС или друго подходящо железо. слагаш отгоре камуфлажа (бронята де) и некст тайм кат не мърда засилваш 2 метра и в колонката зад шофьорската врата го центрираш, задна и да те нема.
Е то релсата ще я уредиме ама да видиме как ще спираш(сигурно кат товарен влак) Mr Green Fun

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 25 ное 2005 16:36

R@do написа:Сори за случилото се :( :(

Ми нали трябва да си избиеме комплексите. За кво са иначе тия офф топици :f_ckyou:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 25 ное 2005 16:37

R@do написа:Сори за случилото се :( :(

Не мисля че на спама ще му е точно тук мястото :evil:

Имам нужда от серизни мнения щот следващият път ще съм сам и ще ми падне пердето :?

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 25 ное 2005 16:38

Е моля ти се давай малко по спокойно ,
то ако го пребиеш ще вземе да си изкара медицинско и ще
станат едни главоболия , не ти е работа,
то и мене толкова ме нервират такива "селски пръчки" , ама съм му намерил цаката , пускам им гумите, и ако имам маркер мога даже да им напиша на стъклото , че е паркирал неправилно .
па после ако иска да ми дойде ....
те с такива нема разправия

Потребителски аватар
R@do
Батето

Мнениеот R@do » Пет 25 ное 2005 16:46

Сериозно - не си заслужава да се правят простотии, още повече с последствия от неясен характер.

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пет 25 ное 2005 16:46

Maks написа:
Е то релсата ще я уредиме ама да видиме как ще спираш(сигурно кат товарен влак) Mr Green Fun[/quote]

като си имам релса за кво ми е да спирам???

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 25 ное 2005 16:48

madcap написа:Е моля ти се давай малко по спокойно ,
то ако го пребиеш ще вземе да си изкара медицинско и ще
станат едни главоболия , не ти е работа,
то и мене толкова ме нервират такива "селски пръчки" , ама съм му намерил цаката , пускам им гумите, и ако имам маркер мога даже да им напиша на стъклото , че е паркирал неправилно .
па после ако иска да ми дойде ....
те с такива нема разправия

Ми след като боклуците нарастват, требе се задоволявам с надраскване на неговата таратайка или чупене на стъкла така ли? може би сте такива хора, но мен тва няма да ме успокои.
Мисля че не може да се продължава така, не ме интересуват последици. Достатъчно нерви ми причиниха такива нещастници. И смятам от сега нататък да не ги псувам а само да слизам от колата пък да става квото ще. Писна ми и от скапаната ни държава за която съм служил да не прави нищо за своите граждани:(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”