ако някой има подходящи роднини и познати - една сграда се нуждае от 2 портиери/пазачи, в центъра на софия, офертата е да седят там от 8 до 20ч на смени както се разберат помежду си, по 200 кинта на човек месечно.
ще си имат готина стаичка, реално нищо не трябва да правят, само да плашат гаргите и гепачите.
за предложения - лс
предлагам работа за 2 пенсионера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
MiroslavStanchev написа:Колега,само да кажа,че минималната работна заплата в България вече е 220 лева,предполагам го знаеш,ще имаш по-голям успех според мен,извинявай за излишния коментар и успех.
колега на когото не му харесва.. да не почва нали така ? много трудно ще си намери работа пенсионер за 200лв да седи по цял ден и нищо да не прави нали така ? а може да се убива от чистене някъде за договор за 1/2 човек..
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
novia написа:MiroslavStanchev написа:Колега,само да кажа,че минималната работна заплата в България вече е 220 лева,предполагам го знаеш,ще имаш по-голям успех според мен,извинявай за излишния коментар и успех.
Какво, колеги ръкопляскате?
Не мога да ви разбера намека с тези коментари.
Николай казва, че предлага работа за ПЕНСИОНЕР.
Казва колко пари е заплащането.
На когот не му харесва, да не пише, или темата ще си отвиси така празна и автора ще качи цената или ще се затрие и ще си търси другаде.
За какво поучавате аудиторията колко е минималната заплата.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Двамата по 6 часа. 200лв. ПЕРФЕКТНО ЗАПЛАЩАНЕ!!!
минималната заплата е 220 за пълен раб. ден. Тук говорим за 6 часа. Имат осигуровки като за нормални непенсионирани чворове. Значи още по 50-60лв на калпак. Следователно за работодателя това са над 500 кинта. Пенсионера взима пенсия 150лв + още 200лв следователно ще докара доход към 350лв...ИДЕАЛНО. Нии офертата ти е перфектна!!!
минималната заплата е 220 за пълен раб. ден. Тук говорим за 6 часа. Имат осигуровки като за нормални непенсионирани чворове. Значи още по 50-60лв на калпак. Следователно за работодателя това са над 500 кинта. Пенсионера взима пенсия 150лв + още 200лв следователно ще докара доход към 350лв...ИДЕАЛНО. Нии офертата ти е перфектна!!!
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:А да си чувал терминал половин работен ден на половин заплата![]()
chefito написа:Двамата по 6 часа. 200лв. ПЕРФЕКТНО ЗАПЛАЩАНЕ!!!
Само дето никъде в обявата не се казва, че ще се бачка 5 дена и 2 ще се почива, ако найстина се бачка само 5 дена може би обявата е добра иначе са си точно 42 работни часа на седмица (7*6= 42)

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
ми на някой баба му вместо да плете пуловери вкъщи пред телевизора и мрънка колко и е ниска пенсията и колко е скъпо млякото, може да плете пуловерите пред телевизора в дежурната стая там и да се хвали на съседката че взима още една пенсия само за да казва добър ден на 30 човека
или пък дядо му ....
парите не са много но пък и работата е супер-лентяйска
мисля да пусна обява в "трета възраст" сигурно ще стане бой
"работата" е 7х6 часа доколкото знам
или пък дядо му ....

парите не са много но пък и работата е супер-лентяйска
мисля да пусна обява в "трета възраст" сигурно ще стане бой

"работата" е 7х6 часа доколкото знам
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
hilqdarka написа:Rabbit_TDI написа:А да си чувал терминал половин работен ден на половин заплата
chefito написа:Двамата по 6 часа. 200лв. ПЕРФЕКТНО ЗАПЛАЩАНЕ!!!
Само дето никъде в обявата не се казва, че ще се бачка 5 дена и 2 ще се почива, ако найстина се бачка само 5 дена може би обявата е добра иначе са си точно 42 работни часа на седмица (7*6= 42)
То щеше да е добре всички договори да се спазват като час и заплащане ,ама в България в 60% от случейте се работи извънредно без допълнително заплащане

ОФФ:Няма смисъл да пълни темата с глупости - реално погледнато офертата е добра без да е нещо блестящо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”