Какво мислите за студентските бригади в USA ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Предполагам че всички които говорят за работа като шофьор /независимо на какво/ имат предвид че ще се кара само по GPS понеже иначе ми е много интересно как ей така отиваш в Америка и ти дават да караш такси в град дето не си знаел че съществува изобщо ?? А за голям бус или камион не трябва ли да имаш съответната категория ??
Ахам. За такси ти искат не само американска книжка, ами трябва книжка от същият щат. За камион и за рейс си требе ''комършъл'' и специялно за маршрутките на Кейпа(понеже ги споменаха) са само с работни визи и изкарват книжката там на място и чакат за нея около месец(т.е. стоиш без работа и без кинти около 30-40 дни). Иначе ако караш там кола, като се върнеш тук трафика ще ти се стори кошмарен, а хората пълни самоубиици

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
такси е супер тарикатско..едно аверче изкарваше над 200$ всеки ден...книжка се вади точно за 1 4ас ..със подаването на документи, писмен изпит и шофиране и вземане на книжката и струва 30 $ !!!!!
книжката за листовките е 10 листа и е супер лесна..а шофирането на автоматик е елементарно ! Американците са ОЛИГОФРЕНИ !
книжката за листовките е 10 листа и е супер лесна..а шофирането на автоматик е елементарно ! Американците са ОЛИГОФРЕНИ !
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде стига с тези пари! То е ясно, че мултимилярдер няма да стане, особено с този нисък долар. А и аз си мисля, че момчето си има пари (имайки предвид мпс-то, което кара
) и не отива да изкара милионите долари, та като се върне тук от "гурбета" да е страшния баровец с лаптопа и новата кола
. Мое мнение е, че има и други неща, заради които си заслужава да отидеш ако това искаш и ти е на сърце. 

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
group® написа:XaBaTa™ написа:П.П. Карах си го с BG книжката, а дали имах право - така и не разбрах![]()
Ха ми то по островите си е така. Ние редовно си пиехме вечер с полицията и как да ми пише тикет после![]()
Иначе това се кара с Comercial Driving Lisence, който се вади доста трудно
Под 14' ft. каросерия не ти трябва CDL. Може да караш с българската книжка за периода на визата като временно пребиваващ в страната.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
ами принципно ако си караш ей така имаш право с българската... ама ако с това си изкарваш хляба (и то работата ти е така да кажем всичко и е изрядно) ти трябва хамериканска книжка задължително... аз си вадих... иначе имам приятели и колеги дето работеха и с BG книжки... общо взето зависи от работодателя...
:)
Абе longora,не искам да ти се бъркам...само давам мнение!Според мен колега не си заслужава!Първо не си заслужава от гледна точка на парите!Второ и много важно не те бръснат за нищо...държат се като с животни!аз съм бил два пъти на бригада единия път в САЩ единия в Англия и на двете места е едно и също само те спукват от работа и ти дават мижави пари!А здравето ти заминава за отрицателно време!и за каква екскурзия говори ме като ти няма да можеш да се обърнеш на страни...мислейки си само за едно и то е възглавницата!По добре си работи тука няма смисъл да си зарезваш всичко заради едните пари...повярваи ми на никои не са му нужни парите ако няма на кой да се опре(сигурен съм че и ти го знаеш) а там наистина няма на кои,аз чесно казано едвам издържах!и като видях какво е в САЩ реших повече да не се лъжа,но и мен така както и теб сега се опитват(не го казжам с лошо)ме подлъгаха!за това отидох в Англия,но сам се обедих че не е толкова цветно колкото ти го рисуват!а аз имах и сериозна връзка тук!надявам се с тебе да не е така (нищо лично)защото аз се побърках без нея,а тя какво преживя докато се върна...а и знаеш ги жените малко преувеличават,но все пак си страдат!Ако имащ сериозна приятелка колега не я оставяй,че на нашата връзка това повлиа много лошо!Не говоря за изневери,а за това че се отдалечих ме един от друг и това доведе до края на връзката ни(и м/у нас казано още тая жена ми е в акъла)!За това много хубаво си помисли преди да тръгнеш!Това са съветите ми надявам се да съм ти помогнал в тази голяма дилема! и Успех каквото и да решиш! 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Respekt благодаря ти за съвета и добре дошиъл във форума ! И аз имам сериозна връзка, но пък искам и аз да видя свят
Ако не ми харесат офертите обаче ще си намеря работа тук катко ти казваш. Колкото до изчеждането там .. то и тука където съм работил ме правеха на нищо. Навсякъде май е така. Утре ще видя кой какво предлага и ако не ми хареса .. догодина, но съм твърдо решен да ходя
А иначе при теб се е получило много кофти със приятелката ти
Дано си оправите нещата между вас !

Мерси за привтстването!колкото до прятелката ми от 1 година уж се оправят нещата...и явно няма и да се оправят!тва малко не е за този форум...но колега щом си имаш сериозна връзка мой съвет е от личен опит пак ти казвам..не бих рискувал!а и за момичето не ми се и мисли...ако много те обича ще и много тежко....дано не повлиае на връзката ви!А и наи-важното е да си имама те доверие и да се обича те!дано да е свяатна( а не като бифшата ми)и да си продължите и след това!Успех 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”