Здравей те !!!Бихте ли ми казали как да сменя панела на таблото което изглежда така:
А имам навигация която искам да сложа
И да с получи така:
Благодаря предварително!!!!
колега мисля че трябва да се смени цялата конзола в която влиза навигацията и климатроника.в ебай гледам продават но нека някой който е сменял да каже как става номера
на първи етап се разглабя предната конзола
управляващият панел на климатроника се премества надолу, като за целта ще ти трябва уплътняващ панел за пасат
отгоре като махнеш и касетофона ще ти се отвори място точно колкото за навигацията
Отиваш във представител на ФВ и си взимаш такава централна конзола .. мисля че беше около 200лв и просто слагаш навигацията А ако не е тайна може ли да кажеш от къде си я купил и каква марка е. Успех !
Аз съшо имах интерес да слагам такава навигация, но се отказах че е доста играчка, в ebay.de има доста алтернативи като това например:
Но иначе колегата "longora" e прав ако наистина ги има в представителство на VW на тази цена е по добре от там, а цената в ebay на тази конзола е около 50-60-70 евро,зависи как го уцелиш.Късмет и да пуснеш снимки
Навигация ми я подари близък от Щатите!Незнам колко струва но я бях поставил на Голф 4 работеше много добре!Има карта само за София .Ако някои продава такава конзола нека ми пише на iliansk@abv.bg Благодарско момчета !!!
Колега hektorr успех с начинанието.
Ако се справиш и решиш, че старата конзола и касетофона не ти трябват, свиркай.
Моята е малко поучукана, нямам оригинална музика и ги отнасям веднага. За цена ще се разберем предполагам. Сори за
Сараунда е моного добър !!Особенно на ДВД филмите !!! А до колкото за конзолата мога да направя бартер !Давам моята конзола с оригиналната музика (махагон) за конзола за навигация !!!
Провери в някой морги ... Примерно тази http://www.vacbg.mobile.bg/ Или разгледай и в Mobile.bg за пасати които се продават на части От моргата която ти дадох линк съм много доволен Обади се на телефона. Но също така отиди и в Сакар Ауто .. днес си поръчах за задната част на подлакатника една декоративна пласт маса която обгражда пепелника и запалката отзад и ми струва 20лв... Разпитай.
Мислех, че навигацията си я имаш вече. И ти трябва конзолата само. Така ли е?
Ако да, виж longora какво е писал. Аз звъннах и май имаше такава конзола.
Пробвай и Италианеца. Ей го телефона: 02/955 54 76, 02/855 80 38