ГАСНЕ ПО ИНЕРЦИЯ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Чет 27 мар 2008 20:15

Аз съм с Б4 и имам същия проблем
Как стои този въпросът там? Почти си гасне по инерция и то с малка скорост 30-50км.?? Абе луда работа. Гледах я тази тръба. При мен беше завъртяна навътре и на горе. Нямам идея как стои по принцип. Нямах и време да се ровя. На повечето места се пише за Б3 и тази тръба. Свалих иначе и аз тръбата, но промяна нямаше :evil: Ей, ша се утрепа някъде, а няма пари за майстори в момента :( :D :D

Потребителски аватар
Freak_in_VW
Автомобил: Sharan
Двигател: Ady

Мнениеот Freak_in_VW » Нед 06 апр 2008 10:25

kibo_tom_8440 написа::lol: Според мен по добре да оставите въздухопровода на мястото и да блокирате клапата коята се намира под въздушния филтър. При мен италиянеца го е измислил така - на върха на тръбата която се вижда под въздушния филтър се прави малка дупчица, с бургийка или шило и с със самонарезен винт се завива една малка мека планчица която се закривява надолу, като предварително сте затворили клапата която ще пресече потока от въздух идващ от отпред на маската-емблемата за В3.

При мене въпросната клапа е вързан със свинска опашка.Проблеми никакви.

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Нед 06 апр 2008 16:14

kibo_tom_8440 написа::lol: Според мен по добре да оставите въздухопровода на мястото и да блокирате клапата коята се намира под въздушния филтър. При мен италиянеца го е измислил така - на върха на тръбата която се вижда под въздушния филтър се прави малка дупчица, с бургийка или шило и с със самонарезен винт се завива една малка мека планчица която се закривява надолу, като предварително сте затворили клапата която ще пресече потока от въздух идващ от отпред на маската-емблемата за В3.
И при мене така.

Върни се в “Автогазови уредби”