Здравйте спецове!
Пак съм аз!
Не знам да се не изложа само като ви попитам във форума на ПАСАТ за тези карти.
Ако е така отрежете ме и заключете темата.
Понеже ще пътувам в петък и попитах мой приятел от кои газ-станции в Бургас налива гориво(понеже ще трябва да мина над 700 км.)
Той ми каза от ЛУКОИЛ и ОМВ ама имал карта за ЛУКОИЛ и наливал от там.Аз я видях - нито пише име на човек нито фирма нито рег.номер.Тои ми я даде да нагрухтя Паси с газ за петък и сега ще му я върна.
Та как и аз да се сдобия с такава.
Картата дава право на 5ст. отстъпка за всеки литър.
Газта вчера беше 1,04 минус 5ст. отива на 0,99 лв.
Не че е кой знае какво ама по лесно се смята ЛЕВ - ЛИТЪР и да се знае!
Поздрави на всички!!!!!!!!!
карти за отстъпка за горива
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- kamo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хелоу,
Едно време ги даваха, ако се осигуряваш в Лукоил Гарант - тва е Пенсионно осигурителната компания на Лукоил. Май че вече не съществува, щото я продадоха.
Родителите ми работеха в Лукоил преди и те също имаха такива карти. Ако имаш някой познат дето да иска да ти услужи, честито.
Иначе сега от самите бензиностанции на Лукоил мисля че може да се вземе такава карта. За условията не съм сигурен, но в която и да влезеш, ще ти кажат.
Само да уточня, че става дума за бензиностанциите, които са само на Лукоил, а не за тези, които са Лукоил-Петрол.
Едно време ги даваха, ако се осигуряваш в Лукоил Гарант - тва е Пенсионно осигурителната компания на Лукоил. Май че вече не съществува, щото я продадоха.
Родителите ми работеха в Лукоил преди и те също имаха такива карти. Ако имаш някой познат дето да иска да ти услужи, честито.
Иначе сега от самите бензиностанции на Лукоил мисля че може да се вземе такава карта. За условията не съм сигурен, но в която и да влезеш, ще ти кажат.
Само да уточня, че става дума за бензиностанциите, които са само на Лукоил, а не за тези, които са Лукоил-Петрол.
Последна промяна от kamo на Пон 07 апр 2008 14:35, променено общо 1 път.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
на еко има и други карти на тях пише феърплей ,там трупаш тички ,за всеки литър дават точка която се равнява на 10ст.В момента са в промоционален период и като свърши ще си осребриш точките т.е. ще си ги налеешred rider написа:LEADER_ написа:Вчера питах дали важи отсъпката за газ и ми отговориха че не е 5 ст.като за бензина а само 2 стотинки
Така е за газта май не важи. Вземи си на еко и те имат 2 ст
........ все някой от бургас сигурно има

vwclub-bg написа:на газта е 2 ст. на бензина е 5 ст.
важът до края на лятото на 2008.
аз имам такава,миналата година ги даваха като заредиш към 20-25 лв. , после търкаш едно талонче и хоп награда.
Има и такива с 5 ст. за газта и важат до края на 2010 г., но само човек от Лукойл може да ти намери такава. Аз имам, но само една.

- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
В Плевен една такава бензиностанция ми е на път като тръгвам за София и там винаги е най-евтиния бензин и сипвах 3-4 пъти и дотам. Последния път имах чувство, че карам с 89 октаново число. После разбрах от приятели, че имало оферта да се сипва с 30% намаление, но те и на тези цена не сипваха там. Правете си сметката сами. Аз зараждам на Лукоил-Петрол и съм доволен като цяло. Не знам от къде идва разликата като маи всички бензини идват от един кран в БГ.
- genchovw
- Автомобил: Golf 4 Variant
- Двигател: AGR
Re: карти за отстъпка за горива
stoyan0264 написа:Здравйте спецове!
Пак съм аз!
Понеже ще пътувам в петък и попитах мой приятел от кои газ-станции в Бургас налива гориво(понеже ще трябва да мина над 700 км.)
Той ми каза от ЛУКОИЛ и ОМВ ама имал карта за ЛУКОИЛ и наливал от там.Аз я видях - нито пише име на човек нито фирма нито рег.номер.Тои ми я даде да нагрухтя Паси с газ за петък и сега ще му я върна.
Еиииииии какви хора. Ти сигурен ли си, че отстъпката при зареждане на пропан-бутан от Лукойл е 5ст

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: карти за отстъпка за горива
genchovw написа:stoyan0264 написа:Здравйте спецове!
Пак съм аз!
Еиииииии какви хора. Ти сигурен ли си, че отстъпката при зареждане на пропан-бутан от Лукойл е 5стЩото аз съм 100% сигурен че отстъпката е само 2ст за газта. Отстъпката от 5ст ваи само за бензин и дизел.
Аз имам от "Съгласие" на Лукойл.Първо е безсрочна и второ отстъката е 3 ст. - газ и 5 ст.останалите горива.Това от мен.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”