айде лека служба и УВО 2006

п.с. я не кръшкайте от казармата, кой ще ни пази докато спим, ааааа
maistora_1 написа:добре ,но аз нямам време за губене там
Jerom написа:Screwy lolвместо да си бачкам нещо и да си изкарвам парички ще хода аз да мръзна и да ме карат да търча като ненормален...
scuba написа:Седя, чета и си мисля!
Как така хора дето не са ходили в казарма, разискват казармения живот? Защо не разисквате раждането - също толкова разбирате!
Младежи, искам да ви кажа, че колкото и гадно да ти е било в казармата, на края остават само хубавите спомени. Аз влязох на 26 години - бях женен и имах дете. И в същата тая казарма която псувате, научих толкова много неща че не можете да си представите. И не си мислете че е така, защото съм бил мамино синче. Не. Започнах да живея сам, когато станах на 18 години. Обиколил съм половин България да живея и да се оправям сам. И въпреки всичко научих доста неща в казармата. Научих се да бъда горд (колкото и глупаво да звучи в днешни дни това изречение), научих се да ценя приятелите си (а там срещнах доста такива), научих какво значи да имаш ЧЕСТ (не всички военни са тиквеници)
И ИСКАМ С ГОРДОСТ ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ ОФИЦЕР ОТ РЕЗЕРВА ОТ ВОЕННО-ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИЯ
Много мога още да говоря за хората, които съм срещнал там, за нещата които съм научил, но никой от вас няма да ме разбере, докато и ВИЕ не отидете там. Повярвайте ми - НЕ Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта