Gof III 1.6 mi подходящ ли е за газ
- Golfara
- Автомобил:
- Двигател:
Gof III 1.6 mi подходящ ли е за газ
преди 5 6 месеца си взех голфара и сам мн доволен от него но както може би за вси4ки излиза скъпо да се кара на бенз.В момента ми харчи 10/100 бенз само градско което предполагам се далжи на гумите (196/55/15)и твърдо сам решил да я газифицирам но сам чувал че има двигатели които стават по-зле от карборатор та за това ми е вапроса дали ще се получи при моя 1.6 mi и колко пари може да струва цялото удоволствие 

- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
газ
Дали ще се получи зависи предимно от човека който ти слага газта!Иначе съм миждал такъв и на метан и няма проблеми!
Успех!
Успех!
- Golfara
- Автомобил:
- Двигател:
Re: газ
мерси много и аз вече ходих и питах за колко пари става вапрос (450+25лв ако исма да ми е по-малка дюзата за пълнене точно до оригиналната капачка )и също 4е е иделен двигател наистина за слагане на газово.Сега единствената ми дилема е за бутилката защото сам си харесал една на мястото на резервната гума.Ако има някой с такава нека пише дали е доволен и има ли някакви проблеми 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с 1.6 и от както сложих газовата съм много доволен
А относно до газовата ми бутилка-тя е 25 литра и е монтирана от страната на десния заден калник.Не съм ривърженик на тея газови дето са на мястото на резервната,щото после в багажника се търкалят крика и резервната гума,но ти си прецени за себе си

А относно до газовата ми бутилка-тя е 25 литра и е монтирана от страната на десния заден калник.Не съм ривърженик на тея газови дето са на мястото на резервната,щото после в багажника се търкалят крика и резервната гума,но ти си прецени за себе си

- Golfara
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:аз съм с 1.6 и от както сложих газовата съм много доволен![]()
за сякво дреболии се намире място ама бутилката мн ще ми пречи 6тот имам 12'' тубичка и дефакто с бутилката няма да остане място но ще видим майстора кво ще каже
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Golfara написа:ми дали има начин и отстрани с не6то да се вдигне нивото и да стане равно всичко даите някоя идея,мислех със стиропор от наи дебелия но нз дал няма да се рони
Има... фибрани разни, ПДЧ-та и тем подобни простотии... мисля при плитките легени на голф разликата идваше около 3-5 см, не са 10 определено!!!
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Gof III 1.6 mi подходящ ли е за газ
400лв слагаш и караш
Върни се в “Автогазови уредби”