аербег
аербег
Здравеите Колеги,колата ми е с 4 аербега. Двата странични не ми работат, и искам да попитам дали двата предни ми работат защото на таблото ми свети лампата 

- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако кабелите са САМО срязани и колата няма удар, НО не можеш да ги възтановиш, тоест няма ги съответните еърбеци или пък буксичката им е счупена и не може да се наниже, ТО слойи им по ердно съпротивление между 2-3 ома и изчисти грешката през вага или друга диагностична програма.
Би трябвало всичко да си дойде на мястото с изключение на имитираните компоненти, но останалата част ще си остане функционираща.
Успех
Би трябвало всичко да си дойде на мястото с изключение на имитираните компоненти, но останалата част ще си остане функционираща.
Успех
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Е то на това оправяне ли му казват.
Колегата по-горе правилно е казал че всичко това ще е залъгване на компютъра на еърбега че всичко е наред,ама дали шофьора като знае всичко това ще е много спокоен.То на същия принци махни и предните и бодни по едно резисторче че да не те дразни лампата.
Не е гаранция че системата ще работи правилно.Трябва си преглед от специалист.
Колегата по-горе правилно е казал че всичко това ще е залъгване на компютъра на еърбега че всичко е наред,ама дали шофьора като знае всичко това ще е много спокоен.То на същия принци махни и предните и бодни по едно резисторче че да не те дразни лампата.
Не е гаранция че системата ще работи правилно.Трябва си преглед от специалист.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”