Здравейте! Карам голф 4. Снощи една мадама ми посмачка преден десен калник и ми сурна бронята, видях, че има някоя друга тема, но ме интересува следното...от къде да си купя калник, къде да го закарам да ми го боядисат читаво, заедно с бронята и какви парици ще коства цялата манипулация, защото във Фолксваген сервиза ми искат над 900 лв за боядисване и 284 лв за калник. мерси предварително
П.С. Става въпрос за сервизи в София
Смяна на калник и боядисване
- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
ok
здр. колега и аз съм на мнение да пробраш да потърсиш в някоя морга
ако имаш и късмет може да уцелиш и твоя цвят, или наи малко ще пасне точно, защото другите нестават толкова добре, успех.

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
калника струва около 110 - 150 лева в пловдив не знам какви са по народност има магазин за едро габаритни части (калници фарове стопове брони........) за всякакви модели коли чистак нови намира се до складовете на TCM до новата митница фирмата се казва марти ако имаш път вземаи си от там читава стока е УСПЕХ
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, в никакъв случай не купувай нов - китайски, турски или какъвто и да е..
Аз карам голф 3, преди 3 години един рейс ми сгъна преден ляв калник и аз се излъгах да купя китайски. Пасна си идеално, но сега, 3 години по-късно, вече е абсолютно ръждив.. колкото и да се мъча да го спася, предполагам че догонина ще се купува нов.
За сервиза - аз дадох да ме боядисат в един сервиз на Сточна гара, като караш по Сливница в посока бул. Васил Левски, минаваш Раковска и веднага вдясно виждаш една коса улица - отбиваш там и веднага ще го видиш вдясно.. познава се по опашката коли.. Имат камера и боята я направиха супер - не личи, че е пребоядисван калникът.. взеха ми 100 лева, но това беше преди 3 години... не знам сега как ще е..
Аз карам голф 3, преди 3 години един рейс ми сгъна преден ляв калник и аз се излъгах да купя китайски. Пасна си идеално, но сега, 3 години по-късно, вече е абсолютно ръждив.. колкото и да се мъча да го спася, предполагам че догонина ще се купува нов.
За сервиза - аз дадох да ме боядисат в един сервиз на Сточна гара, като караш по Сливница в посока бул. Васил Левски, минаваш Раковска и веднага вдясно виждаш една коса улица - отбиваш там и веднага ще го видиш вдясно.. познава се по опашката коли.. Имат камера и боята я направиха супер - не личи, че е пребоядисван калникът.. взеха ми 100 лева, но това беше преди 3 години... не знам сега как ще е..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”