Здравейте колеги

преди няколко ми попадна един голф 4 2003-та 1.6 16в читав хубав и запазен, Активно ви разгледах форума вечерта прочетох много позитивни теми и се убедих че е добър избор на двигател а състоянието на този голф е рядко срещано може би много е читав. Не ми отне много и го капарирах, момчетата от тази автокъща си имат сервиз и в цената ми го обслужиха, стегнаха козметични дреболии като хлабав подлакътник, счупено капаче на пепелниче и едната машинка на пътническото стъкло не работеше. И така от вчера съм горд собственик 2003-та 1.6, 16в, 77kw климатроник 108000км
Имам няколко дребни въпроси към вас колеги като например къде се намира датчика на шофйорската врата който и казва че е отворена за да светне плафона и нейната маркираща лампичка? И също има сд чейнджър който вчера погълна дисковете но не просвири, блаупункт в таблото е а колата си е с гама 5 касетофон, какво трябва да пъхна в тези 4те отвора да го извадя за да погледна буксите или какво е, касетофона казва но цд чейнджър като натисна копчето цд? Вкарах 4 телчета в отворчетата но не помръдна а и не искам да го насилвам?
Благодаря и добре заварили