ДА ОСТАВЯ ЛИ ХОРИЦАТА ДА СПЯТ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

ДА ОСТАВЯ ЛИ ХОРАТА ДА СПЯТ

НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН ЧЕ ДА СТРАДА ЗАРАДИ ТЕБЕ
15
41%
НЯМА ДА СПЯТ ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМЕ ЧЕ ЧУЖДОТО НЕ СЕ ПИПА!!!!
22
59%

Общо гласове: 37
Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 29 ное 2005 1:25

След мистериозно :roll: изчезнала броня и мигачи и мойта аларма е на макс шок датчик. Това след като 1 хубав петък видях педераса от балкона ... и той ме видя и много бързо изчезна... Сега да пръдне някой около нея и ще писне. От 3 дни е така. Днес бипна леко 2-3 пъти, но явно е някоя котка я пиле, я някой хвърля нещо... Колкото пъти бипка - толкова пъти излизам!!!...
Според мен има ефект и не пречи прекалено. Друго е да тръгне да дърпа я броня, я нещо и да прописка...

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Вто 29 ное 2005 15:59

Да, остави ги! Най-вероятно живущите наоколо нямат общо с опита за кражба на бронята, но ако започнеш системно да им пречиш ...?

RSI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RSI » Чет 01 дек 2005 15:23

Оставяй всичко на МАКС. без да ти пука много. Снощи ми свиха акумулатора мамка им Mad :censored: . Прецакаха ми и ключалката естествено. Пак добре, че не беше джама. И са влязли точно за акумулатора пе******те... Касетофона и мп3 плеъра са ми вътре, както и договора за покупко-продажба, който направих вчера.
Е бива ли на първия ден, откакто колата е моя да я разбият :cry:
Засилвай алармата, колкото може, пък който не може да спи да слезе да ти спи в колата или да си сложи тапи :evil:
Писна ми от тия кретени, сега се чудя какви аларми да си слагам.
Айде стига писане, че пак ме заболя главата от нерви :?

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 01 дек 2005 18:44

Платен паркинг и спете спокойно.

RSI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RSI » Пет 02 дек 2005 15:11

Е мене ме окрадоха между 7 и 8 вечерта... иначе нощем си стои в гаража колцата. Не става с платен паркинг, а май единственото решение е автокаска. :roll:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 02 дек 2005 15:21

Аз си има каска и ми дреме, а възможноста за паркинга я изключвам.......... няма да стане зимата в студа да вървя пеша до паркинга и вечр като се прибирам 3 4 сутринта да му мисля по тъмниците и да се спъвам по дупките и да давам пари. Точно за това си правя каското, да си ми седи колата пред блока, тва просто е безобразие.една сутрин в 9 часа некъв индивид я забърса.не го знам какво искаше да напрви. А като го гледам баща ми издържа два месеца да си държи колата на паркинга и сега го гледам и тои си спира пред блока. А и в краина сметка това е форма на рекет за мене....дръж си колата на паркинг, какво значи това, тва си е заплаха, колата си е моя и искам да си я държа пред блока, на определеното за това място. Имам си каско което покрива щетите които неимоверно възникват ама ме дразни факта че някои некадърно чупи нещо от собствената си глупост и след това го зарязва защото вече не му трябва счупено

Върни се в “ОФФ-Топик - други”