Колко харчи един Голф 3 1,4?
Градско и извънградско със 120-130!
Разход на Голф 3 1,4 - колко?
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разход на Голф 3 1,4 - колко?
aladin написа:Колко харчи един Голф 3 1,4?
Градско и извънградско със 120-130!
Бензин ако не го настъпваш трябва да ти е:
извънградско: между 5.5 и 6 л./100 км,
градско: около 8 /100 км

Нали се сещаш че градското зависи от града и пиковият час

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?
При мен извън е към 8-9, а в Сф е м/у 12-13 някъде , но с газовата уредба, за бензинеца свали с 10%
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
StreetThug16V написа:Даскала написа:ACCELERATOR,неможе да го смъкне под 8л градско.НИКОГА!Няма София,няма Перник.......
Еми тва значи е най-безсмислената кола. Закво да е 60 коня като нито върви нито пести гориво. Голем чепел ей.
Не е само Голф,един приятел има Клио 1.4 карб. и му лапа 9-9.5л. градско на 75к.с. Моята е 1.8 Моно и харчи 10.5-11 л. градско,а ако я настъпвам някой път ми е качвала и до 14-15 в града с 98 бензин.

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
То ако беше само до колата...........
Разхода е функция от толкова променливи.................
Като се почне от гумите, мине се през стила на каране, условията при и вида на околната среда......та до техническото състояние на колата......
Аз единствено мога да споделя, че е много важно с какви гуми кара човек............
Някъде преди 15-на дни а и повече май, забелязах че почва да ми харчи повече........към 7 макс до 7,5.........на сто...........и си викам , зима е нормално.........
по едно време смених валяците с които бях(195/50/15), които за кола като Поло и двигател като моя.......са Прекалено.......но нали знаете От студ умри......гъзар бъди......
Та махнах ги гумите и си сложих зимните 155 на 75 ............и познайте какво стана с разхода.......слезна си порядъчно на 6, 6 и малко......
Та.......така
Разхода е функция от толкова променливи.................
Като се почне от гумите, мине се през стила на каране, условията при и вида на околната среда......та до техническото състояние на колата......
Аз единствено мога да споделя, че е много важно с какви гуми кара човек............
Някъде преди 15-на дни а и повече май, забелязах че почва да ми харчи повече........към 7 макс до 7,5.........на сто...........и си викам , зима е нормално.........
по едно време смених валяците с които бях(195/50/15), които за кола като Поло и двигател като моя.......са Прекалено.......но нали знаете От студ умри......гъзар бъди......
Та махнах ги гумите и си сложих зимните 155 на 75 ............и познайте какво стана с разхода.......слезна си порядъчно на 6, 6 и малко......
Та.......така
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”