Здравейте. Скоро си докарах един Голф 4ка от Германия. Запазен, хубав и т.н. , но не за това става въпрос.
На 125 000 км е 1.6 двигател и искам да му сложа газ. Проблема обаче е, че има борд.компютър, а аз доста държа на тази екстра и двама монтьори на уредби питах.. и двамата ми казаха, че няма как да отчита верен разход ако се кара на газ. Един авер обаче ми каза, че става и този номер, само че трябва да се пипа по електрониката.
Въпроса ми е дали ще отчита компютъра вярно разхода. За газов инжекцион говорим.
Газов инжекцион при Голф4
ще ти показва почти вярно но ще трябва да си постваш газов инжекцион Bigas тя е най добрата и има възможност за финна настройка и така с малко досаждане на 2, 3 идвания до газадйииите след засичане от теб ще се догоди с голяма точност.
Не се подлагваи да ти пипат по електроиниката няма смисал само ще ти сасипат колата, уредбата е малко по скъпа от нормалните ефтини и гадни уредби но си заслужава
Не се подлагваи да ти пипат по електроиниката няма смисал само ще ти сасипат колата, уредбата е малко по скъпа от нормалните ефтини и гадни уредби но си заслужава
Върни се в “Автогазови уредби”