Хай на всички VW маниаци.
Т.к. колата ми е с ЛТД, а никак не ми се иска да ги сменям с железни, какво бихте ме посъветвали за зимата?
Да си карам ли с ЛТД или да си търся железни, макар пак казвам на мен си ми харесва колата с ЛТД и хич не ми се иска да слагам ЖД.
И също така, ще ви бъда благодарен всеки който е останал доволен от някой сервиз за монтаж и демонтаж на гуми да ми предложи къде да отида?
mod edit: L&R

За или против лети джанти през зимата!?
Колата няма да ти е същата без летите джанти.Аз също няма да ги свалям.Абе виж сега,човек докато не му се случи белята не предприема мерки.Незнам може би е некъв мит тва всеки вика аааааааааа че прее.еш джантите зимата.Аз съм по 70,бая високи,ама човека ми разправя че ше ми поднесе и ше ги измлатя странично в некой висок бордюр.Да ти кажа замислих се,ама ше рискувам.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Даскала написа:Ареееееееееееее ново 20.Абе момчета вече почнахте да си измисляте.Алуминия да не е желязо да корозира бе
Ти по химия да не си се заглеждал по нещо в часовете

Пробвай да потопиш парче алуминий в разтвор на сода каустик /натриева основа/ за 1 минута да видиш какво му става.
Да си чувал или виждал на летище например да се пръска със сол и луга? - самолетите са от алуминиеви сплави.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
бах и аз съм чувал че се преебават зимата ЛДЖ и са по крехки,ама майната му-не ме кефи вида на колата без тях
за сервиз-много съм доволен от момчетата в дървеница ето тука :
http://bgmaps.com/map.asp?sid=ace60bea9 ... 5_15.y=132
a даскале,мойте уважения приятелю,ама да слугуваш всеки ден на едни джанти...значи моя съвет е- машината е направена за да служи на човека,а не човека да служи на машината
за сервиз-много съм доволен от момчетата в дървеница ето тука :
http://bgmaps.com/map.asp?sid=ace60bea9 ... 5_15.y=132
a даскале,мойте уважения приятелю,ама да слугуваш всеки ден на едни джанти...значи моя съвет е- машината е направена за да служи на човека,а не човека да служи на машината
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”