Още хора си отидоха от нас ... завинаги !!!!!!!! :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Лека им пръст.
Хора стига сте разсъждавали какво не й е наред на държавата, а почнете да мислите какво не ни е наред на нас! Хубав бил асвалта, нямало дупки, било прекалено широко.. А ако беше обратното, щяхте да се вайкате колко гуми и джанти са си отишли и колко огледала сте потрошили защото е тясно. Просто карайте с акъл! Не може да се кара със 200 и да се очаква че при евентуален удар ще оживееш! Като ти се кара бързо, ходи на Калояново, Божура... Вече има предостатъчно места където да се кефиш. Пътищата не са за пилотиране, а за шофиране. УЖАС!!! И колко още трябва млади хора да си отидат, за да го осъзнаете?! Или "На мен не може да ми се случи..."?

Хора стига сте разсъждавали какво не й е наред на държавата, а почнете да мислите какво не ни е наред на нас! Хубав бил асвалта, нямало дупки, било прекалено широко.. А ако беше обратното, щяхте да се вайкате колко гуми и джанти са си отишли и колко огледала сте потрошили защото е тясно. Просто карайте с акъл! Не може да се кара със 200 и да се очаква че при евентуален удар ще оживееш! Като ти се кара бързо, ходи на Калояново, Божура... Вече има предостатъчно места където да се кефиш. Пътищата не са за пилотиране, а за шофиране. УЖАС!!! И колко още трябва млади хора да си отидат, за да го осъзнаете?! Или "На мен не може да ми се случи..."?

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:

Много съжалявам че отново по този начин свършва живота на млади хора,и да го признаваме и да не го признаваме сигорно почти всеки от нас е карал и по бързо от позволеното..дори в много от случаите..не изключвам и себе си...онзи ден като го видях по новините се втрещих от гледката...а лошото е че катастрофи стават все по често..през последните няколко дена,когато се прибирам след 23-00ч. всеки път има катастрофа преди светофара на ломско шосе...и вече започва да ме хваща страх..дали ако случайно не съм бил там 5 мин по рано..в смазаната кола щях да съм аз...призовавам за спокойно и коректно шофиране всички колеги шофьори...за да се обадим когато стигнем!

...и за съжаление ще продължават да хвърчат, докато и ние хвърчим като луди....а най-тъпото, е че всеки ден стават такива трагедии и никой не се замисля по-сериозно и дори ти да караш по правилника не знаеш този срещу теб какво прави...искренно съжалявам са случката ужасно е
Аз съм си взел поука - а Вие!!!???
Аз съм си взел поука - а Вие!!!???
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да НИ стой с гегата над главата за да караМе нормално ....
Когато използваш обръщения като "винаги ли някой трябва да ВИ стои"... се обръщаш към всички останали
Когато споделяш генерални заключения, е хубаво да ги правиш от собствено име в единствено число. С това "ВИ" обиждаш много хора! Да ме говорим, че на всеки са му виновни "ТЕ", а никога вината не е в лицето, което изразява някакво възмущение
mod edit: musura
Благодаря за забележката,коригирах си мнението.Както обясних и на колегата, целта ми не е да обидя когото и да било. Докато чакаме някой да ни наложи начин на поведение с камери,глоби и радари нищо няма да се промени. Ако все още мнението ми се счита за обидно нека да се изтрие.
Когато използваш обръщения като "винаги ли някой трябва да ВИ стои"... се обръщаш към всички останали

Благодаря за забележката,коригирах си мнението.Както обясних и на колегата, целта ми не е да обидя когото и да било. Докато чакаме някой да ни наложи начин на поведение с камери,глоби и радари нищо няма да се промени. Ако все още мнението ми се счита за обидно нека да се изтрие.
Последна промяна от jettro на Пет 25 апр 2008 9:28, променено общо 5 пъти.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
отидоха си още едни млади хора,лека им пръст . боже какво стана през тая година бре откак минахме в 2008 се почнаха една слет друга катастрофите.аз яко се замислих как лета по родните идеални пътища и чесно да си кажа ме хвана много шубето и дръпнах педала назад.приатели замислете се и вие как карате.10-20 мин по рано може да ви струва и вашия и много други животи.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jettro написа:Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да ви стой с гегата над главата за да карате нормално ....
Не е точно тук мястото за да ти отговоря че овцете с овчи манталитет си имат овчар....и той в случая е държавата ....Явно не си живял достатъчно за подобни изводи...аз живея до тази отсечка а ти колега от Русе как разбра какви са проблемите с овцете...тука в Пловдив те са на изчезване...за Русе незнам,мисля че изказването ти е лично към мен и смятам че се изказваш неподготвен....манталитета в Русе е нещо много типично за вашия край,бях миналата седмица при вас...нищо лично....а аз отивам на работа.....пътя ми минава през същото място на което загинаха хората......
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ronin написа:jettro написа:Дано почиват в мир момчетата и момичетата....ужасна трагедия...автоформите се првърнаха в стълбове с некролози вече и пак 90% от хората обвиняват "скапаната държава" дупките по пътищата или хубавите, широки и прави пътища за катастрофите или че КАТ стоели на едни и същи места с радарите.....егати и овчия манталитет.....винаги ли някой трябва да ви стой с гегата над главата за да карате нормално ....
Не е точно тук мястото за да ти отговоря че овцете с овчи манталитет си имат овчар....и той в случая е държавата ....Явно не си живял достатъчно за подобни изводи...аз живея до тази отсечка а ти колега от Русе как разбра какви са проблемите с овцете...тука в Пловдив те са на изчезване...за Русе незнам,мисля че изказването ти е лично към мен и смятам че се изказваш неподготвен....манталитета в Русе е нещо много типично за вашия край,бях миналата седмица при вас...нищо лично....а аз отивам на работа.....пътя ми минава през същото място на което загинаха хората......
Колега изказването ми изобщо не е лично към теб...тук не е мястото да ти обяснявам ще ти изпратя Л.С.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”