Може ли като ти намалее....
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може ли като ти намалее....
може ли като ти намалее нивото на спира4ната те4ност тожа да се явява като консуматор на електри4ество и да се вклю4ва алармата
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
boiko1 написа:не си ме разбрал правилно пи4,при вкл.аларма като натисне6 спира4ките и тя се вкл.

- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
При така зададеният вече въпрос ДА! - ако алармата ти има екстра -компаратор за ток/напрежение с която следи за включване на консуматори. На практика всяко включване на произволна крушка/консуматор би го задействала. При някои модели има опция за изключване на тази екстра заради ел. вентилатори на радиатора, плафони със закъснение, печки, миковълнови датчици и т.н.
Само два въпроса:
Защо натискаш спирачки при влючена аларма gruebel или така обичаш да караш Drive ?
На каква клавиатура пишеш ?!?!
Само два въпроса:
Защо натискаш спирачки при влючена аларма gruebel или така обичаш да караш Drive ?
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lupe майтапа настрана но долях спира4на те4ност,6тото се оказа на минимума,и от сутринта не е свирила ал.,преди време пак ми бе6е намаляла драсти4но сп.те4ност и пак запо4на да свириbrother_Tom написа:При така зададеният вече въпрос ДА! - ако алармата ти има екстра -компаратор за ток/напрежение с която следи за включване на консуматори. На практика всяко включване на произволна крушка/консуматор би го задействала. При някои модели има опция за изключване на тази екстра заради ел. вентилатори на радиатора, плафони със закъснение, печки, миковълнови датчици и т.н.
Само два въпроса:
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми се вижда малко невероятно
Как като си извадил ключа за да включиш алармата, ще вземе да ти светне лампата на ръчната да речем...
Този вариант нещо не ми се вярва...
Търси друго.
Този вариант нещо не ми се вярва...
Търси друго.
- boiko1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: На мен ми се вижда малко невероятно
и на мен не ми се вразва ,но е факт Drive
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”