Централното заключва при контакт. Защо?
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Централното заключва при контакт. Защо?
Та на въпроса. Един познат има поло 1.9 дизел 1998 година, няма койзнае каква електроника освен ел.стъклата, но когато дам на контакт и колата се заключва, когато върна ключа се отключва. Държа да подчертая че това не е от алармата, защото я свалям и пак прави този номер. Дали не може по някакъв начин да се програмира централното на самия автомобил, така че да не се заключва и отключва сама. Моля кажете как да решим проблема. Благодаря предварително. 

- Skruji
- Двигател:
Аз ще мога да го изключа и вече имам нещо напредвид, мисля си че има някакво реле, което управлява централното. Пък релето съответно е управлявано от + контакт. Ама къде ще да е това реле. На моя голф само като върна ключа и вратите се отключват, ама не се заключват като дам на контакт, но при мен това е от алармата. Освен ще търся някаква схема в нета. Някой да помага ако може 

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vanich написа:С ваг кома се прави тази настройка!! При мен Vaskoto1 ми активира при вдигане на 15км да се заключват вратите предполагам че той може да ти реши проблема..
или с алармата
много аларми има такива функции
и в книжките на алврмите (които надали някой си пази) си е обяснено кое как да натисне човек за да може да премахне тази функция
- Skruji
- Двигател:
CTaH4o написа:Vanich написа:С ваг кома се прави тази настройка!! При мен Vaskoto1 ми активира при вдигане на 15км да се заключват вратите предполагам че той може да ти реши проблема..
или с алармата
и в книжките на алврмите (които надали някой си пази) си е обяснено кое как да натисне човек за да може да премахне тази функция
Човек изрично съм писал, че съм сигурен, че не е алармата виновна. Така че нея я изключвам. Утре ще го вържа на лаптопа и ще пиша какво е станало

- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Skruji написа:CTaH4o написа:Vanich написа:С ваг кома се прави тази настройка!! При мен Vaskoto1 ми активира при вдигане на 15км да се заключват вратите предполагам че той може да ти реши проблема..
или с алармата
Човек изрично съм писал, че съм сигурен, че не е алармата виновна. Така че нея я изключвам. Утре ще го вържа на лаптопа и ще пиша какво е станало

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
това си е от алармата като при опелите при един алармаджия го гледах това от управляващия блок на алармата е,само препрограмиране или нещо такова ще е решениетоSkruji написа:Да възродя темата. Колата я връзвахме с компютър и какво се оказа, ами тя няма компютър и дефакто причината за заключването е друга. Дайте идеи ? Всичко което е казано в темата съм го пробвал.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”