2.0 GTI с G60 компресор ПОМОЩ !!!
2.0 GTI с G60 компресор ПОМОЩ !!!
Първо здравейте! Ще слагаме G-lader na 2000 кубика 115-ка, та въпроса ми е главата, има ли значение дали има портове или не? Главата е свалена максимално, колко гарнитури да сложим за да се разреди мотора като знаем, че компресора помпи 0,8 - 0,9 ? За да върви повече, как е най-добре? По-сгъстен мотор с компресора, или по-разреден мотор с компресора? МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ !!! 

Направо звънни на 0887469716 Пепи или му пиши във форума (hose) тои прави точно това само че слага Г60 на КР. А що се отнася до степента на сгъстяване трябва да я докарате някъде до към 8,1:1 също незнам дали са достатъчно здрави буталата на 2А-то за 0,9 бара
По принцип това което сте направили с главата е грешка при условие че мотора ще се турбинира. Наи добре питаи Пепи за всичко което те интересува тои вече е минал през това 

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко гарнитури ... то това да не е мандра да слагаш 15 гарнитури!
Г60 е разреден, ама е разреден откъм бутала! 2Е мотора има същата глава като на ПБ/ПФ/ПГ(Г60)/1Х(Г60), разликата е във всмукателните отвори на главата, че при 2Е-то са продълговати, а не кръгли, като горивни камери, клапани са еднакви! На 0,9 ми се струва, че тея бутала няма да издържат! Най-добре изпускателен колектор от някой дизел, плюс една турбинка на лек полъх около 0,4-0,5!

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Net_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 2.0 GTI с G60 компресор ПОМОЩ !!!
VR6 написа:....
Ако главата няма портове то е кубче алумин

Това за свалената глава и колко гарнитури...само формулите ще ти кажат като си измериш това дето си произвел от главата.
Докато стигнеш до това "че компресора помпи 0,8 - 0,9 " вече си пропуснал поне 3неща с който си окотил мотора...аз ще ти дам само един джокер....блока има ли пръскалки за масло към буталата? само питам...ти ми кажи дали си проверил и дали си събрал нужната информация за това което правите .
Горе колегата те е питал за буталата ... с колко кубика горивна камера са съм почти сигурен , че незнаеш (в момента и аз незнам преди да проверя) и тогава се оказва , че и формулите няма да ти помогнат поради многото неизвестни в схемата ти

РАСО
Последна промяна от paco на Пон 21 апр 2008 23:58, променено общо 2 пъти.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2.0 GTI с G60 компресор ПОМОЩ !!!
paco написа:VR6 написа:....
един джокер....блока има ли пръскалки за масло към буталата?
РАСО
Блока има пръскалки за масло също и моторите: PG, 1H, KR, PL и ABF ги имат. Нищо ново не ти казвам