Трети стоп (фабричен)
- BaHko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трети стоп (фабричен)
Някой знае ли как мога да си сменя крушката или диода ако е? Стопа е разделен на няколко сектора и е в кутия, но ми се струва, че е залепен по някакав начин за задното стъклото. Оня ден забелязах, че единия сектор ми е изгорял. Не, че е проблем, ама ме дразни.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Трети стоп (фабричен)
Стопа има задна 4аст , която се вади ( на щипки е )BaHko написа:Някой знае ли как мога да си сменя крушката или диода ако е? Стопа е разделен на няколко сектора и е в кутия, но ми се струва, че е залепен по някакав начин за задното стъклото. Оня ден забелязах, че единия сектор ми е изгорял. Не, че е проблем, ама ме дразни.
На нея има 5-6 крушки ако не се лъжа . Провери ги !!!
- BaHko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги. Значи стопа се е оправил от самосебе си, преди да го сваля накарах приятелката ми да натисне спирачката и този сектор, който не светеше, светна. Не знам може да не е имало хубав контакт нещо и от вибрациите да се е оправил. Но очаквам щом един път е тръгнал да гасне да стане и втори път. Вече знам как да го оправя. Благодаря ви. Може да заключвате темата.
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер щом ти е светнал - а снимка на приятелката ти може ли
Хихихих х:) Дай да видим приятелката дет е натиснала спирачките и - стопа дет е светнал
Може би тя има вълшебен крак. 

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
chy написа:sub4o написа:....Струва ми се, че стопа ползва зя захранване пистите по задното стъкло. Греша ли? Има на едно място прекъсната писта, дали е от това?
Ако имаш впредвид нагревателя на задния джам....Ще те питам само едно-нали не се майтапиш?
не знам дали се майтапи ама стопа зема ток от стъклото...незнам дали как става но съм сигурен за кабелите 4е са със клипсове за стъклото

Нямам никакви наблюдения за 6Н,ама ако действително 12волта се взимат от нагревателя(буксите му)-това за мен е доста глупаво техническо решение....
Все пак буксите на нагревателя са доста...хм...склонни да се прецакват,а дори и на дъртите Фордове,които както знаем всички имат проблем с електриката(и не само),не е така....
Както и да е.
Ако действително е така-значи съм научил още нещо!!!
Все пак буксите на нагревателя са доста...хм...склонни да се прецакват,а дори и на дъртите Фордове,които както знаем всички имат проблем с електриката(и не само),не е така....
Както и да е.
Ако действително е така-значи съм научил още нещо!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”