РЕШИХ!!!-ЩЕ СЛАГАМ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
РЕШИХ!!!-ЩЕ СЛАГАМ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Изчетох доста по тази тема и не мога да реша,едни казват-брц е боклук,др казват 4е е наи доброто рещение,трети казват ловато,старгаз и мн др...направо полудях.Колеги,даите съвет каква марка и в кои сервиз да отида,кое е наи доброто решение за моят автомобил.
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
колега аз съм със същия двигател и голф а и като гледам годината ни е една,записах си днес час за вторник да я закарам и ще слагам ловато-италианско за 1350 лв. аз винаги каквата и кола да съм имал съм слагал ловато ама от обикновенните и съм супер доволен.така че сега ще видим.ако искаш ще ти кажа къде е да минеш и да провериш.
- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Re: РЕШИХ!!!-ЩЕ СЛАГАМ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
Слагай BRS-инжекция с японски дюзи и забравяш,аз сьм от 3г с такава и нямам проблемvalio kita написа:Изчетох доста по тази тема и не мога да реша,едни казват-брц е боклук,др казват 4е е наи доброто рещение,трети казват ловато,старгаз и мн др...направо полудях.Колеги,даите съвет каква марка и в кои сервиз да отида,кое е наи доброто решение за моят автомобил.

Аз пък гласувам за марката ТАРТАРИНИ. С такава съм и не съм чувал лоша дума за него.Дюзите обаче са Валтек-щот доста Матрикс видях прецакани в БГ условия.
Разход 1:1 с бензина.
За сервиза все пак колегите от София да ти кажат къде-никак не е маловажен монтажът. Калпавия майстор и най-добрия Г.И ще прецака.
Ето моята в снимки:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=47076&start=60
За сервиза все пак колегите от София да ти кажат къде-никак не е маловажен монтажът. Калпавия майстор и най-добрия Г.И ще прецака.
Ето моята в снимки:http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=47076&start=60
Последна промяна от volf на Съб 26 апр 2008 17:22, променено общо 1 път.
Слагай stefaneli уредбата е много добта и си заслужавва, за ловато или старгас недей, BRC не е толкова зле но пак не е толкова добра а ще ти я поставят на по висока цена от stefaneli, за пропан бутановите много важни са рейката (бързината на инжекторите).
Така в сервиза в младост 3 www.metan-bg.com stefaleli за 1400 - 1500 ще ти монтират и няма да съжаляваш, Bigas (най добрата уредба за монетна ) за 1750.
ходи попитай в сервизи дето слагат различни видове уредби (нямат договор с определена марка) и ще ти кажат каквото ти казах аз.
А за монтажа има значение и то голямо, за сервиза които ти пиша: ми сложиха метановата уредба и сам много доволен приличен разход на доста приличен вървеж. Там изпипват нещатата аз лично познавам момчетата добри са.
Така в сервиза в младост 3 www.metan-bg.com stefaleli за 1400 - 1500 ще ти монтират и няма да съжаляваш, Bigas (най добрата уредба за монетна ) за 1750.
ходи попитай в сервизи дето слагат различни видове уредби (нямат договор с определена марка) и ще ти кажат каквото ти казах аз.
А за монтажа има значение и то голямо, за сервиза които ти пиша: ми сложиха метановата уредба и сам много доволен приличен разход на доста приличен вървеж. Там изпипват нещатата аз лично познавам момчетата добри са.
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евалата колеги...доста инфо ми дадохте но за едно наи съм съгласен...маисторите които я монтира трябва да си разбират от работата и да настроят компа да бачка каято едно цяло с колата.Едно не разбирам
инжекторите отделно ли се избират или са комплект.
А колегата ДИАБЛО ще подържаме връзка(нали сме с еднакви мотори)
да видим какво са ти сложили в ЛОВАТО.

- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
volf написа:Аз пък гласувам за марката ТАРТАРИНИ. С такава съм и не съм чувал лоша дума за него.Дюзите обаче са Валтек-щот доста Матрикс видях прецакани в БГ условия.
Колега само да те питам,какво е растоянието от инжекторите до колекторите че не виждам хубаво на снимката....разбрах 4е и това е от значение.
valio kita написа:Евалата колеги...доста инфо ми дадохте но за едно наи съм съгласен...маисторите които я монтира трябва да си разбират от работата и да настроят компа да бачка каято едно цяло с колата.Едно не разбираминжекторите отделно ли се избират или са комплект.
Инжекторите са комплект но можеш да си купиш други ако слагаш по смотана уреедба но като доплатиш за инжектори то става сащото.
А от снимки видях тартаринито, то е същото като Bigas май само инжекторната рейка е различна. На Bigas на най бързите за монента "biagotti fast", но предполагам и че tartarinito ще ти работи добре все пак не само инжекторите правят уредбата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Bigas на най бързите за монента "biagotti fast", но ............ ТОВА са абсолютни щуротиий ..... колега мисля че не си запознат с типовете инжектори .........и заблуждаваш човека !"valio kita" За да не правя реклама моля пиши едно ЛС или звънкай на телефоните от визитката ми за да ти дам добра алтернатива за Твоя автомобил !
Върни се в “Автогазови уредби”